30 / 04 / 2024

Aydın'da evin içinde kalan telefon direği kaldırıldı!

Aydın'da evin içinde kalan telefon direği kaldırıldı!

İncirliova ilçesinde inşaatın balkon duvarları içerisinde kalan telefon direği, yetkililer tarafından kaldırıldı. İnşaat sahiplerinden Seymen Ali Sekban, direğin kesilip inşaattan kurtarılması ile kötü görüntünün ortadan kalktığına işaret etti...




İncirliova ilçesinde inşaatın balkon duvarları içerisinde kalan telefon direği, yetkililer tarafından kaldırıldı. 


Cumhuriyet Mahallesinde devam eden 6 katlı konut inşaatına gelen Türk Telekom Aydın Müdürlüğü ekipleri, telefon direğini keserek inşaatın içerisinden çıkardı. 


İnşaat sahiplerinden Seymen Ali Sekban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, direğin kesilip inşaattan kurtarılması ile kötü görüntünün ortadan kalktığına işaret etti.


Telefon direğinin kaldırılmasıyla inşaata rahat bir şekilde devam edeceklerini belirten Sekban, "Kesilerek çıkarılan telefon direğinden kalan boşlukları betonla dolduracağız. İnşaatımızı normal haline getireceğiz. Her ne kadar gecikmeli de olsa telefon direğini kaldıran yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.


Müracaatta bulunulmasına rağmen direğin kaldırılmadığı iddia edilmiş, inşaat sahipleri de direği balkon duvarları içerisinde bırakmıştı. 


AA


Geri Dön