03 / 08 / 2024

İNDER ve İNTES sektör için işbirliği yapıyor

İNDER ve İNTES sektör için işbirliği yapıyor

İNTES'in Türkiye genelinde üstlendiği 'Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme' faaliyetinin İstanbul bölümü için İNDER ile işbirliği içinde yapılacak.

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Arna Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Önder ve Cem Kaan Kuş ortaklığında kuruldu.

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercan Önder İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Önder tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Önder Keleş Yapı İnşaat Taşımacılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı. 

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Önder Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Önder tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Önder İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Madencilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Önder tarafından kuruldu. 

Konut sektöründe envanter çalışması yapılıyor!

Türkiye'deki tamamlanmış bağımsız bölümlerin tespitine ilişkin sektör temsilcileri KONUTDER, GYODER, İNDER ve Emlak Konut GYO tarafından envanter çalışması yapılıyor...

Konutta yeni kampanya başlıyor! Peşinat ve faizler iniyor!

KONUTDER, İNDER ve GYODER, Emlak Konut GYO desteğiyle yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Kampanyanın Eylül'de başlaması planlanıyor. Ev alacakları sevindirecek ve konut sektörünü hareketlendirecek kampanya ile konut kredi faizinin yüzde 0,95'e inmesi bekleniyor...

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masteg Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Önder ve Mustafa Gönültaş ortaklığında kuruldu. 

İNDER ve İNTES sektör için işbirliği yapıyor Haberi

İNDER ve İNTES sektör için işbirliği yapıyor

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Türkiye Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi İktisadi İşletmesi (TÜRKİYE MYM) ile işbirliği protokolü imzalayan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), İstanbul'daki sektör temsilcileri için 'Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme' konusunda işbirliği yapacak.


Yapılan işbirliği kapsamında İNTES'in Türkiye genelinde üstlendiği 'Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme' faaliyetinin İstanbul bölümünün İNDER ile işbirliği içinde yapılacağını İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “sektörümüzde kalifiyeli eleman seviyesini yükseltecek bu girişim ile İstanbul'da Yapı Müteahhitliği sektör temsilcilerin çalıştırdığı elemanların, mesleki yeterlilik belgesi almasına katkı sağlamayı amaçlıyoruz" açıklamasında bulundu.


Teknik ve mesleki eğitim standartlarının ve bu standartları temel olan yeterliliklerin geliştirilmesi, uygulanması ve bunlara ilişkin yetkilendirme, denetim, ölçme ve değerlendirme, belgelendirme ve sertifikalandırmaya ilişkin kural ve faaliyetlerle İNTES ve TÜRKİYE MYM'nin görevlendirildiğine işaret eden Nazmi...