28 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 



Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde de çevre kirliliğine neden olan molozları temizlemek için çalışmalara başladı. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; vatandaşların daha sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamaları için Altındağ'ın her bölgesinde moloz temizleme çalışmaları başlatan Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahalleleri sonrasında eski adıyla Çinçin, yeni adıyla Gültepe Mahallesi'nde de temizlik çalışmalarına başladı.

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılan gecekondulardan kalan ve vatandaşların sağlığını olumsuz etkileyen molozları temizlemek için çalışan Altındağ Belediyesi; 20 kamyon, 4 kepçe ve 30 kişiden oluşan ekiple hummalı bir çalışma başlattı. 

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ise ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlara temizlik çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Balcı, ilçenin en büyük sorunlarından birini çözüceklerini söyledi.


Geri Dön