19 / 05 / 2024

indirimin indirimi

indirimin indirimi

Diğer alışveriş merkezlerine (AVM) kıyasla hafta içi daha yoğun olan Trump AVM, pazar gününü canlandırmak için ‘indirimin indirimi’ kampanyası yaptı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural “Bazı markalar satışlarını 10 kat artırdı dedi...

Stanley termoslarda, küçük ev aletlerinde A101 hafta sonu indirimi! A101, 23 Eylül 2022 fiyat listesi!

Çok sevilen A101 market bu hafta sonu da bomba gibi. Birçok üründe geçerli olan indirimin yanı sıra, A101 bu kataloğunda beyaz eşya, mobilya ve ev tekstilinde de uygun fiyatlı ürünler mevcut. Stanley termoslar küçük ev aletleri ve birçok ürün bu katalogda yer alıyor. İşte A101 hafta sonu indirimi..

Derimod’da indirimin indirimi! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Derimod’da büyük final indirimleri başladı. Kadın, erkek ayakkabı ve çantalarda ikinci ürüne yüzde 30 indirim fırsatı. İşte indirimden faydalanacak indirimli ürünler.

Konut kredisi faiz indirimi fiyatları nasıl etkileyecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz bugünkü köşesinde konut kredisi faiz oranlarındaki indirimi ve bu indirimin sektörü nasıl etkileyeceğini kaleme aldı. İşte Şeref Oğuz'un o yazısı...

İsmail Kökbulut: Konut almanın tam zamanı!

Yazar İsmail Kökbulut, bugünkü yazısında tapu harç oranlarındaki indirimi değerlendirdi. Kökbulut, indirimin tüm detaylarını paylaştı.

Tapu harcı indirimi hangi gayrimenkullerde geçerli?

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü Resmi Gazete'de yayımladığı karar ile tapu harcı oranlarında indirim yapıldı. Peki, tapu harcı indirimi hangi gayrimenkullerde geçerli?

ÖTV indirimi beyaz eşya satışlarını yüzde 60 artırdı!

ÖTV indirimi beyaz eşyada satışları artırdı. Arçelik, ilk 2.5 haftada buzdolabı satışlarının yüzde 60, çamaşır ve bulaşık makinesi satışlarının ise yüzde 30 kadar arttığını açıkladı.

Naci Ağbal'dan vergi indirimi açıklaması!

Bu yıl vergi artışı öngörmediklerini belirten Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Şu anda başka sektörlerde geçici vergi indirimi düşünmüyoruz" dedi.

İnşaat malzemesinde KDV indirimi hemen yansımayacak!

İnşaat malzemelerinde uygulanacak KDV indiriminin ardından piyasada konut fiyatlarında indirim olacağı beklentisi oluşurken, inşaat sektörünün temsilcileri indirimin vatandaşa hemen yansımayacağını belirtti.

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Toskana Orizzonte'de tarihi fırsata ek yüzde 10 KDV indirimi!

Arıkan Yapı Emlak Konut ve GYODER’in öncülüğünde devam eden kampanya kapsamında, Toskana Orizzonte projesinde 240 ay vade seçeneğine ek yüzde 10 KDV indirimi ile tek katlı villa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Vergi indirimi vergi tahsilatını artıracak!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada vergilerini zamanında ödeyen mükelleflere getirilmesi planlanan indirimin vergi tahsilatını artıracağını belirtti.

ÖTV ve KDV indirimi mobilya sektörü hareketlendirdi!

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, hafta sonu satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin sektöre ivme kazandıracağını söyledi.

Hükümetten KDV indirimi!

Hükümet bazı sektörlerde ÖTV ve KDV indirimine gitti. Alınan Bakanlar Kurulu kararıyla konut ve mobilyada ortalama % 10 fiyat indirimi beklenirken, beyaz eşya sektöründe yazın yapılan düğün alışverişi erkene çekilecek.

indirimin indirimi Haberi

indirimin indirimi

Diğer alışveriş merkezlerine (AVM) kıyasla hafta içi daha yoğun olan Trump AVM, pazar gününü canlandırmak için ‘indirimin indirimi’ kampanyası yaptı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural “Bazı markalar satışlarını 10 kat artırdı. Türkiye rekoru kıranlar oldu” dedi.


ÇOĞUNLUKLA ofislerden oluşan Mecidiyeköy’de yer aldığı için hafta içi daha fazla sayıda ziyaretçi ağırlayan Trump AVM, pazar günlerini canlandırmak için Türkiye rekorları kırılmasına neden olan bir kampanyaya imza attı. Trump AVM Genel Müdürü Bülent Kural, “Genellikle AVM’ler hafta sonu yoğundur. Bizde ise tam tersi… Pazar günü trafiğini artırmak için mevcut indirimleri her ne olursa olsun 10 markanın ekstra yüzde 20 indirim yapmasını planladık” dedi. 


BEŞ PAZARLIK KAMPANYA


Kural sözlerini şöyle sürdürdü: “O esnada yüzde 90 indirimi olsa bile yüzde 20 indirim daha verdi. 7 Temmuz-4...