28 / 08 / 2024

indirimli alışveriş

indirimli alışveriş

Türkiye'nin en çok tercih edilen perakende teknoloji market zincirlerinden biri olan MediaMarkt yeni fırsatlarla alışveriş tutkunlarının karşısına çıkmaya devam ediyor.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek

ŞOK Market'in 29 Mart tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı. Ramazan bereketi ile sepet dolduracak fırsat! 25 TL'lik alışveriş yapana ŞOK Market'te 75 TL'lik Finish 30 TL'ye düşecek...

ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market'te 25 TL'lik alışveriş yapan 99 TL'lik ürünü 58 TL'ye alacak! ŞOK kataloğu 18 Mart 2023 fiyat listesi...

ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu

ŞOK Market indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. ŞOK Market'ten olay yaratacak indirim! 25 TL alışveriş yapan 89 TL olan ürünü 35 TL'ye kapacak! ŞOK 4 Mart kataloğu...

Yeni dev indirim başladı! A101 şubat ayı indirimli online kataloğu yayımlandı! 10 TL üzeri alışverişe inanılmaz fırsat!

A101 Market indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Yeni dev indirim başladı! A101 şubat ayı indirimli kataloğu yayımlandı! 10 TL üzeri alışverişe inanılmaz fırsat! 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

ŞOK market 25 TL ve üzeri alışverişe fiyatları indirdi! Şok market 22 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market 25 TL ve üzerş kampanya kapsamında 22 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılan alışverişlerde indirimler sizleri bekliyor.

ŞOK market'ten 25 TL ve üzeri alışverişe büyük fırsat! Şok market 14 Ekim 2022 fiyat listesi..

ŞOK market kampanyalı ürünler kapsamında 15 Ekim 2022 haftasına özel 25 TL ve üzeri alışverişe özel indirimli ürünlerini paylaştı. Mağazalarda ve Cepte ŞOK uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde pek çok üründe indirimle sizleri bekliyor.

Şok market 25 TL ve üzeri alışverişlerde fiyatları indirdi! Şok 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok marketlerde sık sık 25 TL ve üzeri alışverişler için seçili ürünleri hesaplı fiyatlarıyla satışa koyuyor. Bu haftada yeni pek çok ürün kasa arkası olarak 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirimli satılacak. İşte o ürünler...

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

Gaziantep'te indirimli ekmek kuponundan sonra şimdi de bakkalarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki!

Gaziantep'te vatandaşlara dağıtıldığı öne sürülen ve tepki çeken indirimli ekmek kuponundan sonra şehirde şimdi de bakkallarda geçerli 100 liralık alışveriş çeki dağıtmaya başladı.

CNR Expo'da alışveriş günleri başladı!

Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan kırtasiye ürünlerine kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatlara karşılama imkanı bulduğu ‘Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’ CNR EXPO Yeşilköy’de başladı.

Eskişehir, Alışveriş Günleri etkinliğine ev sahipliği yapacak!

Eskişehir’de ilk kez yapılacak etkinliğin kentteki orta ve küçük esnafa yaklaşık 15 milyon TL’lik değer katması öngörülüyor. Etkinliğe katılacak TDKB Alışveriş Günleri logolu 6 bin işletme halka yüzde 20’ye varan indirimli alışveriş imkanı sunacak.

indirimli alışveriş Haberi

indirimli alışveriş

Kullanıcıları sevindirecek çeşitli kampanyaları dönem dönem sunan MediaMarkt Eylül ayı içinde de yapmış olduğu kampanyalarla dikkat çekmeyi başardı. Son olarak 13-15 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olacak olan sepette indirim kampanyasını meraklılarına duyurdu. İşte bu kampanyanın bütün detayları...

MediaMark 13 Eylül 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni kampanyasını açıkladı. Sadece MediaMarkt Club üyelerinin yapmış olduğu internet alışverişlerinde geçerli olmak üzere çeşitli indirimlerin uygulanacağı kampanyanın detayları belli oldu. İşte 13-15 Eylül 2022 tarih aralığında geçerli olacak MediaMarkt sepette indirim kampanyasının tüm detayları..

MediaMarkt Club üyeleri için geçerli olacak olan sepette indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 13-15 Eylül 2022 tarihleri arasında yapmış oldukları alışverişlerde indirim uygulanacak.

Ne kadar indirim uygulanacak?

5 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde 200 Türk Lirası indirim uygulanırken, 15 bin Türk Lirası...