07 / 07 / 2024

İnebolu Belediyesi sanayi arsa ihalesi

İnebolu Belediyesi sanayi arsa ihalesi

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 4 ay önce Maliye’den 433 bin TL bedelle satın aldığı Musa Köyü Kurt Mevkiindeki üç parsel arsanın satışı için ihale gerçekleştirdi.

Yenimahalle Belediyesi sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Ergazi ve Macun'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor.

Bandırma Belediyesi sanayi imarlı arsa satacak! İhalesi 22 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma 600 Evler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 22 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım köprüsünün çalışmalarını tamamladı.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa Mahallesi’nde hayata geçirilecek sanayi sitesi projesinin temeli atıldı.

Düzce eski sanayi çarşısına kentsel dönüşüm projesi!

Düzce belediyesi tarafından Uzun Mustafa ile Kültür mahallelerinde bulunan eski sanayi çarşısı olarak adlandırılan bölgede 'Kentsel Dönüşüm’ projesi revize edildi.

Hatay Dörtyol'da kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Ağustos'ta!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de yapılacak..

Taşlıca Sanayi Camisinin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi ve Taşlıca Sanayi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından yapımına başlanılan Taşlıca Sanayi Camisinin temeli bugün atıldı.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü tamamlanıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’nün genişletme çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Eski Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Karaman Sanayi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karaman Belediyesi Sanayi Kavşağı'nda çalışmalara başladı.

Osmaniye Erzin'e yeni sanayi sitesi inşa edilecek!

TOKİ ve Osmaniye Erzin Belediyesi tarafından bölgede küçük sanayi sitesi işyerlerinin inşa edilmesi için son aşamaya gelindi. Küçük sanayi sitesi esnafı yeni sanayi sitesine kavuşuyor.

İnebolu Belediyesi sanayi arsa ihalesi Haberi

İnebolu Belediyesi sanayi arsa ihalesi

İnebolu Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN Başkanlığındaki Komisyon tarafından yapılan ihaleye İnebolu Belediyesini temsilen Belediye Başkanımız Engin UZUNER ile Mali Hizmetler Müdürü Hakan KURT ve Satın Alma Yetkilisi Tarık TÜMER katıldı. Her Parsel için ayrı ayrı yapılan ihalede zarfların açılmasından sonra sözlü pazarlığa girildi. Yazılı teklifini bir miktar artıran Belediye Başkanımız Engin UZUNER verebilecekleri son rakamları sözlü olarak Komisyona bildirdi. İhaleye çıkartılan 2 bin 365 metrekarelik arsa 162 bin TL+ KDV, 3 bin 80 metrekarelik arsa 211 bin TL+ KDV, 930 metrekarelik arsada 80 bin TL+ KDV  bedelle İnebolu Belediyesine  satıldı.


 Belediye Başkanımız Engin UZUNER konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.


 “İnebolu’muz da yaşanan arazi sıkıntılarından dolayı, Belediyemizce ilçemiz Musa Köyü Kurt Mevkiindeki sanayi arsalarına talip olduk.


İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin ilçemiz...