02 / 05 / 2024

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi

İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Osman Sungur Eğitim Tesisi atıl durumda yıllardır bekletiliyor. Geçtiğimiz günlerde kiralama yöntemi ile ihaleye çıkarılacağı belirtilmişti ancak ihale iptal edildi.

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi ihalesi iptal edildi!

İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Osman Sungur Eğitim Tesisi atıl durumda yıllardır bekletiliyor. Geçtiğimiz günlerde kiralama yöntemi ile ihaleye çıkarılacağı belirtilmişti ancak ihale iptal edildi.

Osman İyimaya kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, görevinden Şubat 2015'te istifa etti. Peki, Osman İyimaya kimdir? Osman İyimaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Osman Çakır kimdir?

Erzurum İspir Belediye Başkanı Osman Çakır kimdir? Osman Çakır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Çakır, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Çakır...

Çetin Osman Budak: Turizmciler için paniğe gerek yok, güzel otellerimiz var!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, hem turizmde hem de yaş meyve sebze ihracında Rusya pazarında paniğe gerek olmadığını söyledi. Budak, şunları kaydetti;

Hacıosman Metrosu-Belgrad Ormanı arasına yeni bisiklet yolu!

Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu’ndan başlayarak Belgrad Ormanı girişine kadar devam eden 6.5 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek..

Çetin Osman Budak: Antalya Türkiye'nin en çevreci ili olmalı!

Antalya dünya çapında bir turizm ve tarım merkezi olduğunu söyleyen ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, turistik ve çevresel değer taşıyan alanlarda maden veya taş ocağı açılmaması gerektiğini söyledi.

Osman Belovacıklı kimdir?

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kimdir? Osman Belovacıklı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Belovacıklı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Belovacıklı...

Osman Sargın kimdir?

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın kimdir? Osman Sargın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Sargın, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Osman Sargın..

Osman Ünal: Kenti tanıtacak projeleri halk da sahiplenmeli!

Başarının, kent vizyonu ve stratejisinin vatandaşa doğru tanıtılmasıyla elde edilebileceğini belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, "Vatandaş da projelerin içinde olmalı" dedi.

Osman Ünal: İzmirliler projeleri sahiplenmeli!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, EXPO 2020 adayı olan ve 2'nci turda elenerek yarışı kaybeden İzmir'in, yeni bir yol haritası çizmesi gerektiğini söyledi.

Osman Beşel: Tonya'da su sorununu çözeceğiz!

30 Mart 2014'te yerel seçimlerde yeniden Tonya Belediye Başkanı makamı için seçilen Osman Beşel, ilçeyi bir adım ileriye taşıyacak olan vizyonel projelere imza atacaklarını söyledi...

Osman Ayık: Turizmde 2023 hedeflerini 2018'de yakalarız!

Kıyı turizminde yakalanan dinamizmin İç Anadolu'ya da taşımak için çalıştıklarını vurgulayan TUROFED Başkanı Osman Ayık, şunları anlattı: "Türkiye'ye gelen turistin yüzde 60'ı kıyılara gidiyor, dedi...

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi Haberi

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi

Tesis 28 Ekim 2015 günü kiralama yöntemi ihaleye çıkarılmıştı, ancak ihale iptal edildi. Belediye Başkanı Engin Uzuner belediye olarak ihaleye girmek istedikleri için ihalenin iptal edildiğini iddia etti. Başkan Uzuner şunları söyledi; "Tesis kedi, köpek yuvası oldu. Camları kırık dökük, salon atıl durumda, kapılar kırık, bazı odalar yıkılmak üzere, duvarların harçları dökülmeye başlamış. Sahilimize üstelik caminin yanına böyle bir bina yakışmıyor. Bu tesis sahilimizin yüz karası olmuş durumda. Mahalle sakinlerinden devamlı şikayet var."


“YA YAPIN İŞLETMEYE AÇIN, YA SATIN VEYA KİRAYA VERİN İŞLETMEYE AÇALIM”

Başkan Uzuner, "Tesisin içerisi kedi köpek yuvası olmuş, oraya yavruluyorlar. Atıl durumdaki bu tesisin sahile yakışır durumda olması için satılması teklifinde bulunduk olmadı. Daha sonra ihaleye çıkardılar, belediye olarak, ihalede burayı alıp ilçe turizmine katmak istedik. Ancak...