07 / 07 / 2024

inebolu sanayi arsaları

inebolu sanayi arsaları

İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 4 ay önce Maliye’den 433 bin TL bedelle satın aldığı Musa Köyü Kurt Mevkiindeki üç parsel arsanın satışı için ihale gerçekleştirdi.

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

Başkentte 30 adet sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar bu tarihe dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Oğulbey Mahallesinde yer alan 30 adet küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşın'daki arsaları fiyatları ne kadar, büyüklükleri kaç metrekare? 

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul'da konut ve sanayi imarlı 8 arsa satılacak! Megakentte arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar konut ve sanayi imarlı olarak belirtildi.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

TOKİ'den dev satış! 3 ilde 1 milyar 484 milyon TL'lik sanayi imarlı 7 arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay, Gaziantep, İzmir'de yer alan sanayi imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 1 milyar 484 milyon 436 bin 683 TL olarak açıklandı.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Yeni yatırım aracı oldu fiyatlar yüzde 150 arttı

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sanayi arsalarının fiyatlarının yüzde 150 oranında arttığını belirterek sanayicilerin tesis için yatırım bulamadığını söyledi.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Halk GYO'nun Erzurum'daki arsaları 7.1 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun Erzurum İli, Palandöken İlçesi 13511 ada; 1 ve 2 parsel ve 13512 ada; 1, 2, 3, 4 ve 6 parsel numaralı arsaları 7 milyon 100 bin TL'ye Er Konut İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye ve Madencilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ne satıldı. 

inebolu sanayi arsaları Haberi

inebolu sanayi arsaları

İnebolu Kaymakamı Gökhan GÖRGÜLÜARSLAN Başkanlığındaki Komisyon tarafından yapılan ihaleye İnebolu Belediyesini temsilen Belediye Başkanımız Engin UZUNER ile Mali Hizmetler Müdürü Hakan KURT ve Satın Alma Yetkilisi Tarık TÜMER katıldı. Her Parsel için ayrı ayrı yapılan ihalede zarfların açılmasından sonra sözlü pazarlığa girildi. Yazılı teklifini bir miktar artıran Belediye Başkanımız Engin UZUNER verebilecekleri son rakamları sözlü olarak Komisyona bildirdi. İhaleye çıkartılan 2 bin 365 metrekarelik arsa 162 bin TL+ KDV, 3 bin 80 metrekarelik arsa 211 bin TL+ KDV, 930 metrekarelik arsada 80 bin TL+ KDV  bedelle İnebolu Belediyesine  satıldı.


 Belediye Başkanımız Engin UZUNER konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.


 “İnebolu’muz da yaşanan arazi sıkıntılarından dolayı, Belediyemizce ilçemiz Musa Köyü Kurt Mevkiindeki sanayi arsalarına talip olduk.


İnebolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin ilçemiz...