21 / 05 / 2024

inegml yenice huzurevi

inegml yenice huzurevi

İnegöl'ün yeni huzurevi Yenice'de hayata geçirilecek. Mehmet Göztepe'nin vefat eden eşi adına yapılacak huzurevi için 1 milyon TL'lik bağış Meclis'ten geçti.

Samsun Çarşamba'ya huzurevi ve yurt müjdesi!

İlçedeki çalışmalarını sürdüren Çarşamba Belediyesi, Çarşamba Huzurevi ve Yurtkur Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmalarına başladı.

Karabük Yenice TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 252 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Karabük Yenice'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Karabük Yenice projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Yenice projesinde yer alan 217 konutun ihalesi dün yapıldı.

KKTC’de turizm bölgesine huzurevi inşaatı!

KKTC’nin Lapta ilçesinde mavi bölge olarak bilinen turizm bölgesinde huzurevi inşaatına başlanılıyor. Otellerin olduğu arazi üzerinde yapılacak huzurevi tartışmalara konu oldu. 

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

TOKİ'den Karabük Yenice'ye 217 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Yenice'de hayata geçireceği 217 adet konut ve 1 adet ticari birimin ihalesini 5 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Samsun Vezirköprü'deki huzurevi inşaatı mecliste!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yarım kalan huzurevi inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Taneray İnşaat Taahhüt Turizm Huzurevi İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taneray İnşaat Taahhüt Turizm Huzurevi İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taner Eray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ankara Yenice ve Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlayacak!

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Yenice Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

Çanakkale’nin Yenice ilçesinde hastane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Yenice'de TOKİ Konutları için kura çekildi!

Karabük'ün Yenice ilçesinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 252 konut için kura çekildi.

inegml yenice huzurevi Haberi

inegml yenice huzurevi

Mayıs ayı Meclis Toplantısında gündeme getirilen konu Meclis'ten oy birliği ile geçti.


YENİCEDE YAPILACAK 


Meclis Toplantısında Emlak ve İstimlâk Müdürü Ali Yakut proje hakkında bilgi verdi. Konuya ilişkin konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "Bizim 30 yıldır hizmet veren Huzurevimiz var. Orası ile ilgili şimdiye kadar hizmet veren hem Belediye Başkanlarımıza hem de çalışanlarımıza teşekkür ediyorum Şu an itibariyle 34 erkek, 6 tane de bayan sakinimiz olmak üzere 40 kişi kalıyor. Hastanedeki bölgede kentsel dönüşüm düşünüyoruz Huzurevinin oradan çıkartılması söz konusu. Yeni bir Huzurevi ve Aş evi kazandırmak gibi bir düşüncemiz var. Günümüz teknolojisi ile 50-60 yıl İnegöl'e hizmet edecek bu huzurevi için birkaç hayırseverimizle görüşmelerimiz oldu. Mehmet Göztepe ve 3 çocuğu bununla alakalı bizimle görüşmeler yaptılar. 

Fine Food firması olarak yapacaklar. Bizim...