06 / 05 / 2024

inegöl 2013 modef expo

inegöl 2013 modef expo

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen 30. MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılış Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleşti...

İnegöl Fuar Alanı için ilk adım atıldı!

İnegöl’ün uzun yıllardır konuştuğu yeni fuar alanı ile ilgili bir adım da Belediye Meclisi’nde atıldı. Akhisar’da yapılacak olan fuar alanının ihale edilmesi kararı oybirliği ile alındı. MODEF yönetiminin fuar alanı için 1 yıl içinde ruhsat alması, 2 yıl içinde de inşaata başlaması gerekiyor.

İnegöl’e dünya standartlarında yeni fuar merkezi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yeni fuar merkezi yapılacak. MODEF, devlet ve sanayici işbirliğiyle ile yapılması hedeflenen dünya standartlarındaki yeni fuar projesi tanıtıldı. 50 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek devasa proje ilk kez mobilyacılara tanıtıldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası 9 milyon TL'ye yapılacak!

2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına, bir türlü başlanılmadı.

Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı!

500 yıllık tarihi yapı olarak yükselen İnegöl Beylik Han, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük tahribat almıştı. Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı.

Bursa Beylik Han, İnegöl Çarşısı'na değer katacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük zarar gören Beylik Han’ın restorasyonu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Beylik Han’ın duvarları yükselmeye başladı.

İnegöl Baykoca Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

İnegöl'e bağlı Baykoca Mahallesi TOKİ konutları bölgesinde Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından 970 bin TL bedelle ihale edilerek yapımına 2013'te başlanan Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

İnegöl Emniyet binası projesi ihale aşamasında!

2013 yılında projesi hazırlanan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına doğru bir adım daha atıldı. 9 milyon TL'ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ'nin en kıza zamanda ihale yapması bekleniyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini TOKİ yapacak!

2013 Yılında projesi hazırlanan ve sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binası projesini TOKİ'ye teslim edildi. Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, projenin TOKİ'ye teslim edildiğini ve ihaleye çıkacağını açıkladı.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

İnegöl MODEF 2014 kapılarını açtı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 31. Mobilya & Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. 15-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda 178 firma stant açtı. Fuarın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu...

Kağıthane, 2013 yılında en çok değer kazanan ilçe oldu!

Kağıthane'nin yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından tercih edildiğini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 2013 yılında Kağıthane'nin İstanbul'da en çok değer kazanan ilçe olduğunu söyledi.

Alinur Aktaş: İnegöl mobilyası yükselişte!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl mobilyasının yükselişte olduğunu söyledi. Aktaş, “Bizler sonuna kadar bu işin arkasındayız, İnegöl’ü marka kent haline getirmeye kararlıyız.” dedi...

Yapı İzin İstatistikleri Ocak - Eylül 2013!

Yapı İzin İstatistikleri Ocak - Eylül 2013, 29 Kasım 2013'te TÜİK tarafından yayımlandı. Ocak - Eylül 2013 verilerine göre Yapı Ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü yüzde 9,3 arttı...

inegöl 2013 modef expo Haberi

inegöl 2013 modef expo


Bursa’nın İnegöl ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen 30. MODEF EXPO 2013 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı kapılarını açtı. Açılışa Bursa Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kaymakam Ali Akça ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.


Fuarın açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, “Türkiye, son 11 yılda ekonomik, sosyal birçok sorununu çözmüş, büyük bir ilerleme yaşamış, dünyanın da dikkatini çekmiştir. 2000'li yılların başından itibaren kurumsal yapısını oturtan ve markalaşan İnegöl mobilya sektörü, yılda 2 defa düzenlenen MODEF fuarları ile kalite ve pazarlama anlamında büyük bir ivme kazanmış, ‘Türkiye'nin modası İnegöl Mobilyası’, söylemi ile sektöre...