02 / 05 / 2024

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası 9 milyon TL'ye yapılacak!

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası 9 milyon TL'ye yapılacak!

2012 yılında dillendirilen, 2013 yılında ise projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaatına, bir türlü başlanılmadı.



2013 yılında projesi hazırlanan ve yine aynı yıl içerisinde sondaj çalışmaları yapılan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının projesi, 2015 Hazirantada TOKİye teslim edildi Geçen 3 yılda bir çivi bile çakılamayan binadan ümidini kesen emniyet yetkileri, mevcut binaya mantolama yaptırıyor. 



9 MİLYON TL'YE MAL OLACAK 


İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlatılarak 2013 yılı sonunda Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne sunulan proje, teknik eksikliklerin olduğu iddia edilerek birçok kez revizyona uğradı. Girişimler sonucunda maliyet hesaplaması yapılan İnegöl Yeni Emniyet Müdürlüğü Binasının projesi, Bursa Çevre ve Şehircilik Müdürlüğündeki işlemlerin tamamlanmasının ardından geçen yıl TOKİ'ye teslim edildi 9 milyon TL'ye mal olacak modern binanın yapımı için TOKİ'nin ihale yapması bekleniyordu ama hala bir haber yok.


MANTOLAMA BAŞLADI 


Ödeneği çıkartılan binanın, geçen 3 yılı aşkın sürede bir türlü başlanılmaması üzerine Emniyet yetkilileri, kış ayı öncesi soğuklara karşı önlem amaçlı olarak mevcut binada mantolama başlattı. 



Cem TAŞKINER/Genç Gazete


Geri Dön