06 / 05 / 2024

inegöl arsa açık arttırma

inegöl arsa açık arttırma

İnegöl Belediyesi tarafından, TOKİ 2. etaptaki 2 daire ile Kemalpaşa ve Mahmudiye Mahalleleri 'ndeki 2 arsa açık arttırma usulü ihale yöntemiyle satışa sunuldu. Belediye satışlardan 1 milyon 344 bin 200 TL gelir elde etti.

44 ilde 670 arsa satışa çıkıyor! Hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında olduğu 44 şehirdeki 670 muhtelif arsa açık artırma ile satılacak.

40 ilde 499 arsa açık artırmada gidiyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 40 ilde toplamda 499 araziyi satışa çıkarma kararı aldı. Satış işlemi ise açık artırma yöntemi ile yapılacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın iştiraki olan Emlak Yönetim Müzayede'nin sayfasında detaylara yer verildi.

Çeşme'de 9.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ovacık Mahallesi 156 ada 4 parsel, 156 ada 3 parsel ve 8105 ada, 1 parselde yer alan arsa açık artırma usulü ile satılacak...

Aşkın Nur Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı!

1990 yılından bu yana aralıksız olarak sahneye çıkan Aşkın Nur Yengi gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yengi 3. havalimanı yakınlarından arsa aldı.

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres!

İstanbul'daki en büyük alışveriş merkezlerinden olan Vadistanbul AVM açıldı. Peki Vadistanbul AVM'ye nasıl gidilir? Açık adres...

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Edirne'de 3 bin 500 metrekare arsa açık artırmayla satışta!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, Edirne’nin tarihi köyünde yer alan 3500 metrekare tarlayı, 500 TL’den açık artırmaya çıkarıyor.

Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesine 2 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fatsa Sulh Mahkemesi tarafından Ordu İli Fatsa İlçesi'nde üzerinde ev bulunan arsa açık artırma usulü ile ihale edilecek. Arsanın satış bedeli 5 milyon 21 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Döşemealtı'nda 6 arsa açık ihaleden satışa çıkarıldı!

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 6 adet arsa halka açık ihale yöntemiyle satışa çıkartıldı.İhale 27 Ekim Salı günü saat gerçekleşecek..

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

inegöl arsa açık arttırma Haberi

inegöl arsa açık arttırma


İnegöl Belediyesi tarafından, TOKİ 2. etaptaki 2 daire ile Kemalpaşa ve Mahmudiye Mahalleleri'ndeki 2 arsa açık arttırma usulü ihale yöntemiyle satışa sunuldu. Belediye satışlardan 1 milyon 344 bin 200 TL gelir elde etti. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Kemalpaşa ve Mahmudiye mahalleleri'ndeki 2 arsadan birini 619 bin, diğerini 570 bin TL bedelle, TOKİ'deki dairelerimizden ise biri 80 bin 100 TL, diğeri de 75 bin 100 TL bedelle alıcı buldu. 4 satıştan 1 milyon 344 bin 200 TL gelir elde edildi" dedi. 


Olay...