17 / 05 / 2024

İnegöl avm açılış

İnegöl avm açılış

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Bursa İnegöl'de 2. kattan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Bursa İnegöl'de, çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralanan kalıp ustası Arabi Çimen (48), hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

İnegöllü emlakçılardan fırsatçılığa engel: Fahiş fiyat isteyenlerin evi satılmayacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde emlakçılar, kamu bankalarının normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için açıkladığı "konut kredisi" destek paketini fırsat bilip fahiş fiyat isteyenlerin mülklerini satmama kararı aldı...

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Sağlık Bakanlığı'ndan AVM açıklaması!

Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı AVM'lerde alınması gerekenleri önlemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak?

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

İnegöl avm açılış Haberi

İnegöl avm açılış

Yenilenen yüzü ile sağladığı ferah yapısı ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı bir alışveriş ortamı sunan İnegöl AVM, yenilenen mağazaları ve bünyesine kattığı yeni markalarıyla hizmet yelpazesini genişletiyor. Yeni açılan mağazalarla birlikte İnegöl AVM, geniş bir marka karmasına ev sahipliği yapıyor ve İnegöl’de alışverişin merkezi oluyor.

Hijyenik bir alışverişin adresi  olan İnegöl AVM’de; dünyanın önde gelen kahve zincirlerinden Starbucks, parfüm sektöründeki Mad Parfümeri, geniş mücevherat koleksiyonuyla Lizay Kuyumculuk, erkek giyim ve gömlek markası Tudors, Türkiye’nin önde gelen tekstil markalarından Sarar’ın ev tekstili alanındaki üyesi Sarev, pizza sektöründeki Türk markalarından Pasaport Pizza, Sınav Eğitim Kurumları, cafe ve çikolata markası Waffle Chocolate Dream hizmet vermeye başladı. Bursa’nın köklü markası Özgen Kahve ve fast food sektörünün önemli isimlerinden Salon Burger de çok...