05 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi gayrimenkul satışı

İnegöl Belediyesi gayrimenkul satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda; 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 milyon TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a oy birliği ile yetki verildi.

BUSKİ'den İnegöl'de gayrimenkul fırsatı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Bursa İnegöl'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Nef Ataköy 22 projesi yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Nef Ataköy 22 projesi ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

İnegöl'deki 2 metruk bina yıkıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi, kullanılmayan tehlike arz eden 2 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde de tehlikeye neden olan binalar tek tek yıkılıyor.

2021 yılında gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş “2021 yılında gayrimenkul sektörünü nelerin beklediğini” değerlendirdi...

Bursa İnegöl Belediyesi kira ödemelerini erteledi!

Bursa İnegöl Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı karar ile belediyeye ait iş yerleri için kira ödemelerini 3 ay boyunca erteledi.

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

İnegöl Belediyesi gayrimenkul satışı Haberi

İnegöl Belediyesi gayrimenkul satışı

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün saat 14.00´da Belediye Meclis Toplantısı´nda gerçekleştirildi. Toplantıda 14´ü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü maddesi ve 2 takrir maddesi olmak üzere toplamda 23 madde masaya yatırıldı.


Toplantı İmar Komisyonuna havale edilecek ve karar verilecek 14 maddenin oylamaya sunulması ile başladı. Maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise 4 gündem ve 2 takrir maddesinin yer aldığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü´ne havale edilecek olan maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.


19 PARSELİN SATIŞI İÇİN YETKİ İSTEDİ


“İhale İle Parsel Satış İçin Başkana Yetki Verilmesi” maddesi ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “19 ayrı parsel var. Bunlarla alakalı arada kalmış, talipleri olan yerlerin satışlarını ihale ile satmamız gerekiyor. Bunun yanında birkaç tane var ki, aslında...