05 / 05 / 2024

İnegöl Belediyesi Satılık Arsa

İnegöl Belediyesi Satılık Arsa

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısısında; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a yetki verildi.

İnegöl Belediyesi, 3 arsayı 1.5 milyon TL'den satıyor!

İnegöl Belediyesi, üç arsayı toplam 1 milyon 503 bin 650 TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Satış, 24 Temmuz 2012 Salı günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Çorlu Belediyesi'nden satılık 10 arsa! 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Çorlu Belediyesi, Tekirdağ ili, Çorlu ilçesi, Nusratiye, Şeyhsinan, Reşadiye, Önerler ve Sağlık mahallelerinde yer alan 10 arsayı 238 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

İzmir Seferihisar'da 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Seferihisar Belediyesi, Sığacık Mahallesi'ndeki Koruma Amaçlı İmar Planında Günübirlik Tesis Alanında kalan arsayı ihale ile satıyor...

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer kalmadı!

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, "İnegöl'de de bundan sonra sanayinin kurulacağı alanlar olarak İhtisas Sanayi Bölgesi arka tarafları gözüküyor. Şu anda Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer yok, her yer doldu" dedi.

Bursa İnegöl'de 10.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Bursa İnegöl Belediyesi mülkiyetinde bulunan 8 arsa ve 4 daireyi satışa çıkardı. İhalesi 23 Ağustos Salı günü yapılacak gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 979 bin 660 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Belediyesi'nden 4.9 milyon TL'ye satılık bina!

Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmece İlçesi Fatih Mahallesi'ndeki binayı satışa çıkardı. 12 Temmuz Salı günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 903 bin 809 TL olarak belirlendi.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

İnegöl Belediyesi Satılık Arsa Haberi

İnegöl Belediyesi Satılık Arsa

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda; ihale yolu ile satışa sunulması planlanan toplamda 20 bin metrekare alanda muhammen bedeli 10 bin TL olan 19 parselin satışı için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a oy birliği ile yetki verildi. 


İnegöl Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı dün saat 14.00'da Belediye Meclis Toplantısında gerçekleştirildi. 

Toplantıda 14'ü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü maddesi ve 2 takrir maddesi olmak üzere toplamda 23 madde masaya yatırıldı. 

Toplantı İmar Komisyonuna havale edilecek ve karar verilecek 14 maddenin oylamaya sunulması ile başladı. Maddelerin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra ise 4 gündem ve 2 takrir maddesinin yer aldığı Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'ne havale edilecek olan maddeler görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. 

19 parselin satışı için yetki istedi "İhale...