05 / 05 / 2024

inegöl buski açıldı mı

inegöl buski açıldı mı

Su ve alt yapı hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilebilmesi hedefiyle İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmete açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

KKTC’de iş yerleri açıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başarı bir sonuca ulaşan KKTC’de 42 gün boyunca uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı dün kaldırıldı ve işyerlerinin büyük bölümü açıldı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi açıldı!

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Bitlis Güroymak Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Bitlis'in Güroymak ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu vatandaşların hizmete açıldı.

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Polonya'nın ilk kapsül oteli açıldı!

Polonya'nın ilk kapsül oteli Varşova'da hizmete açıldı. Bir bilim kurgu filminin seti gibi görünen kapsül otel, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki sıra kapsüllerden meydana geliyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

inegöl buski açıldı mı Haberi

inegöl buski açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası açıldı. Süleymaniye Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılışa Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Kaymakamı Ali Akça, davetliler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Açılış töreninde açıklamalar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Sağlıklı üst yapılar, sağlıklı altyapılar üzerine inşa edilir’ anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. BUSKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla Bursa merkezde yağmur ve kanal sularının birbirinden ayrılması, kanalizasyon hatları ile içme suyu hatlarının yenilenmesi, derelerin ıslahı, arıtma tesislerinin modernizasyonu gibi çalışmaların başarıyla tamamlandığını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, bu kapsamda gerek nüfusunun büyüklüğü gerekse gelişmiş sanayisiyle dikkat çeken İnegöl'de de büyük altyapı yatırımlarının gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

130 milyon TL’lik hizmet...