19 / 05 / 2024

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi ne zaman açılacak

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi ne zaman açılacak

Özcan Akan, Bülent Temelli ile yapımı devam eden yeni İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Şahin, "İnegöl'de yaptığımız sağlık yatırımlarını bir nevi hem kontrol ediyor" dedi.

İmar affı nedir? Neden yapılır ve avantajları nelerdir?

3194 sayılı İmar Kanunu'nda gerçekleştirilen düzenleme, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınmasını sağlayarak devlet ile vatandaş arasında uzlaşmayı amaçlayan bir uygulamadır. Peki imar affı neden yapılır ve yapı sahiplerine ne kazandırır?

DSİ'den dolgun maaşla personel alımı müjdesi! Devlet ve Su İşleri 74 bin TL maaş ile personel alacak! Yarın başlıyor...

Devlet ve Su İşleri personel alımı yapacağını ilan etti. DSİ'den dolgun maaşla personel alımı müjdesi! Devlet ve Su İşleri 74 bin TL maaş ile personel alınacak! İşte başvuru ekranı

Devlet destekli bakım sigortası için düğmeye basıldı! Yaşlıların sağlık ve bakım giderleri karşılanacak! İşte detaylar..

Yaşlılık döneminde ister evde ister bakımevinde, sağlık ve bakım giderlerinin karşılanmasına ilişkin bakım sigortası gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılık devri başlıyor! İşte yeni düzenlemeler...

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Gizligider, "Dijital tarım, ormancılık ve hayvancılığa geçiyoruz. 1 Ekim itibarıyla Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-devlet üzerinden güncellenmesiyle ilgili çalışma başlattık" açıklamasında bulundu ve konuyla ilgili detayları paylaştı. İşte o detaylar...

OGM DSİ 5 bin 64 personel alımı başvuru şartları! İşte kadro ve branş dağılımı ve kontenjanları…

Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesine 5 bin 64 personel alımı yapılacak. DSİ ve OGM personel alımı için başvuru şartları, kadro ve branş dağılımı ile kontenjanları merak ediliyor.

Ziya Yılmaz: Devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulmalı!

DAP Holding Başkanı Yılmaz, Türkiye'nin tanıtılması konusunda yeni öneride bulundu. Yılmaz , devlet ve özel sektör işbirliğiyle bir fon oluşturulup 40 ülkede Türkiye tanıtımı yapılmasını önerdi, Yılmaz, "Bu sayede 15 milyar dolarlık gayrimenkul satılır" dedi. .

Elektrosens Sağlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Elektrosens Sağlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Demirtaş ve Serkan Demirtaş imzasıyla kuruldu.

Mersin'de Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi kuruldu!

MERSİN Üniversitesi (MEÜ) kurduğu Çukurova Bölgesi'nin ilk Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi için öğrenci alımı hazırlıklarını tamamladı.

Seha Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seha Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Uygun ve Sedanur Uygun imzasıyla kuruldu.

Kelkit'te Hayvancılık ve Besi OSB kurulacak!

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yapılan toplantı ilçe halkına umut ışığı oldu.

İzmir Balçova'da kat karşılığı ototerminal ve otopark yaptırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde kat karşılığı ototerminal ve otopark binası yaptıracak. 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi ne zaman açılacak Haberi

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi ne zaman açılacak

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile yapımı devam eden yeni İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Şahin, "İnegöl'de yaptığımız sağlık yatırımlarını bir nevi hem kontrol ediyor, hem de yapılan işlerin uygun olup olmadığını, ihtiyaca cevap verip vermediğini inceliyoruz. İnegöl'ümüzde 300 yataklı hastanemizin temelini 2012 Ocak ayında atmıştık. İlk ihaleyi alan müteahhitle birtakım aksaklıklar yaşanmıştı. 

Ama derhal devreye girerek TOKİ'deki proje değişikliği ile birlikte yeniden ihalesini yaptık ve kaldığımız yerden inşaata başladık. Hastanemiz 300 yataklı, teknik donanımı ve konforu son derece yüksek. 

50 yoğun bakım yatağı ile 10 ameliyathanesiyle, içerisinde idari bölümleri ve muayene odaları ile neredeyse bölgemizin yıldızı olacak bir hastane. İnşaatımızın bitiriliş süresi 2014 Ağustos ayı, ama mahalli seçimlere yetişmese...