04 / 05 / 2024

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi açılmak için gün sayıyor!

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi açılmak için gün sayıyor!

Özcan Akan, Bülent Temelli ile yapımı devam eden yeni İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Şahin, "İnegöl'de yaptığımız sağlık yatırımlarını bir nevi hem kontrol ediyor" dedi.



Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ile yapımı devam eden yeni İnegöl Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Şahin, "İnegöl'de yaptığımız sağlık yatırımlarını bir nevi hem kontrol ediyor, hem de yapılan işlerin uygun olup olmadığını, ihtiyaca cevap verip vermediğini inceliyoruz. İnegöl'ümüzde 300 yataklı hastanemizin temelini 2012 Ocak ayında atmıştık. İlk ihaleyi alan müteahhitle birtakım aksaklıklar yaşanmıştı. 

Ama derhal devreye girerek TOKİ'deki proje değişikliği ile birlikte yeniden ihalesini yaptık ve kaldığımız yerden inşaata başladık. Hastanemiz 300 yataklı, teknik donanımı ve konforu son derece yüksek. 

50 yoğun bakım yatağı ile 10 ameliyathanesiyle, içerisinde idari bölümleri ve muayene odaları ile neredeyse bölgemizin yıldızı olacak bir hastane. İnşaatımızın bitiriliş süresi 2014 Ağustos ayı, ama mahalli seçimlere yetişmese de cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hastanemizi devreye almayı planlıyoruz" dedi. 

Yine Alanyurt'ta inşaatı devam eden 40 ünitelik Diş Hastanesini de aynı paralelde bitirmeyi hedeflediklerini bildiren Şahin, "Bu konuda Sağlık Bakanlığı bize çok büyük dester veriyor. Türkiye'nin bütçesini oluştururken 75 milyar gibi bir rakamı sağlığa ayıran AK Parti hükümeti, insanımıza vermiş olduğu önemi de göstermiştir" şeklinde konuştu. 

İnegöl Devlet ve Diş Hastanesi gün sayıyor AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahirı, yeni İnegöl Devlet Hastanesi ile Diş Hastanesi'nin cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde hizmete açılacağını bildirdi. 


A Gazete (Bursa)


Geri Dön