19 / 05 / 2024

İnegöl gıda fabrikası

İnegöl gıda fabrikası

İnegöl'de yan yana bulunan mobilya fabrikası ile gıda fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı. Çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alındı

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altılı Gıda İnşaat Turizm Oto Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Sarımehmet tarafından kuruldu.

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

No 1 İş Aracılığı Gıda Tekstil Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Şahin tarafından kuruldu.

İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor!

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor. İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren konu ile ilgili açıklama yaptı.

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Meditarım Tarım Ürünleri Hay.Ve Gıda Mad.Üretimi Restaurant İşl. İnş.Taah.İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu.

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selengül İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, Sabriye Eren tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi, Ersoy Sokak Hilal'da kuruldu.

Hoş Yapı İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoş Yapı İnşaat Gıda Hayvancılık Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hoş tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Eğitim Turizm Gıda İnşaat Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Hüseyin Tatar tarafından 30 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni binası ne zaman açılacak?

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2016 yılı yatırım programına alındığını kaydetti.

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Victory İnşaat Turizm Taşımacılık Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Samya M.AlSayed Albat tarafından 400 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi, Sultan Sokak'ta kuruldu.

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mersan Kağıtçılık Reklam Metal İnşaat Kimya Gıda ve Medikal Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıdvan Beken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi'nde kuruldu.

İnegöl gıda fabrikası Haberi

İnegöl gıda fabrikası

İnegöl'de yan yana bulunan mobilya fabrikası ile gıda fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı.


Bursa-Ankara karayolunun İnegöl girişindeki mobilya ve yanındaki gıda fabrikasının deposunda çıkan yangın, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerinin itfaiye ekiplerinin yaklaşık 4 saatlik çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.


Soğutma çalışmalarının sürdüğü yangının sebebinin henüz belirlenemediği, fabrikalarda hasara neden olan yangında ölü ya da yaralının bulunmadığı...