10 / 05 / 2024

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

İnegöl'de yıkım yapan işçi ölümden döndü!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yıkım çalışmasında çalışan 53 yaşındaki Mustafa Turhan, yıkım için gittiği binadan düşerek yaralandı.

İnegöl'de yıkımlar devam ediyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmalarını devam ettiriyor. İlçenin, Sinanbey ve Kemalpaşa mahallelerinde çeşitli binalar yıkıldı.  

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 175 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 175 milyon TL tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesini yayınladı... 

Katılım Varlık Kiralama 5,7 milyon TL'lik kar payı ödedi!

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4.kupon dönemine ilişkin 5 milyon 767 bin 399,98 TL'lik kâr payı ödemesini yaptı...

Katılım Varlık Kiralama yurt içi kira sertifikasının ödemeleri tamam!

Katılım Varlık Kiralama yurt içi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemlerini tamamladı...

Katılım Varlık Kiralama 5.kupon kar payı oranı yüzde 7,2750!

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası 5.kupon ödeme dönemi kar payı oranı yüzde 7,2750 olarak kesinleşti.

Katılım Varlık Kiralama 1,8 milyonluk kâr payı ödedi!

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 1.kupon dönemine ilişkin 1 milyon 827 bin 515,6-TL'lik kâr payı ödemesini yaptı.

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının kâr payı oranı yüzde 6,2610!

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı 6,2610 yüzde olarak kesinleştirildi...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama tertip ihraç belgesini yayınladı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 250 milyonluk kira sertifikası satacak!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 250 milyon TL tutarında, 90 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınladı...

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi Haberi

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi

Bursa İnegöl'de depreme dayanıksız olduğu belirlenen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonun yıkımı gerçekleşti. 

Yıldırım Gazetesi'nde yer alan habere göre; kontrollü olarak gerçekleşen çalışmalarda bina yan yatarken, yıkılan pansiyonun yerine okul yapılacağı ortaya çıktı. Bir öğrenci velisi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonun depreme dayanıksız olduğunu tespit ederek, test yapılmasını talep etti. 

Öğrenci velisi tarafından yapılan başvuruların ardından 70 öğrencinin kaldığı pansiyonda deprem testi yapıldı. Yapılan teste göre depreme dayanıksız olduğu belirlenen pansiyon için yıkım kararı verildi. Uzun zamandır Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi'nin pansiyonu olarak kullanılan ve son olarak Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesine tahsis edilen pansiyonun yıkımı gerçekleşti.

İhaleyi kazanan firma tarafından kontrollü bir şekilde yıkımına başlanırken, yıkım anında bina yan...