28 / 04 / 2024

İnegöl icradan satılık fabrika

İnegöl icradan satılık fabrika

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 23 milyon 407 bin 666 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Hatay Belen'de 24.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Hatay İli Belen İlçesi Şenbük Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 24 milyon 531 bin 592,84 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

İzmir Menderes'te 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Menderes İlçesi,Cumaovası-Yıkıkminare mevkiinde yer alan bağ nitelikli gayrimenul 6 milyon 30 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 7.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tekirdağ Ergene'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli,Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 632 bin 170 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sinop Dikmen'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık çiftlik!

Sinop İli, Dikmen İlçesi, Karaağaç Köyü, Gevez Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği vasıflı gayrimenkul 6 milyon 572 bin 289 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gaziantep'te 6.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Körkün Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 817 bin 823 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Lüleburgaz'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kırklareli İli, Lüleburgaz İlçesi, Celaliye Köyü'nde fabrika vasıflı gayrimenkul 16 milyon 668 bin 729 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mahmutbey'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Pelican Hill Batı Mahal'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Pelican Hill-Batı Mahal'de bulunan villa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Elazığ'da 10 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Elazığ İli, Merkez İlçesi, Şahinkaya köyünde yer alan 2 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 10 milyon 54 bin 200 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İnegöl icradan satılık fabrika Haberi

İnegöl icradan satılık fabrika

Bursa İli, İnegöl İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan fabrika için 23 milyon 407 bin 666 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bursa İl, İnegöl İlçe, 555 Ada, 225 Parsel, SÜLEYMANİYE Mahalle/Köy, İcra Hukuk Mahkemesi kesinleşen bilirkişi raporuna göre;
İnşaat Mühendisi bilirkişi raporuna göre; 
Taşınmaz ait tapu kayıt bilgileri tetkik edildiğinde Mahalle bilgisinin Süleymaniye, ada numarasının 555, parsel numarasının 225,yüzölçümünün 32.568,44m2,anataşınmaz niteliğininPrefabrik Fabrika Binası ve İdari Binave Arsası malikinin ise tam hisse payı ile Serdar Ağaç Kaplama ve Sanayi Tic.A.Ş olduğu görülmüştür.

Taşınmazın mahallinde yapılan incelemede yukarıda ada ve parsel bilgileri verilen taşınmaz üzerinde içinde halihazır faliyette bulunan fabrika yapısının yer aldığı,yapının ruhsat dahilinde inşa edilmiş beton prefabrik kısımlarına ilaveten sonradan...