16 / 05 / 2024

İnegöl Mahmudiye 43 araçlık otopark alanı

İnegöl Mahmudiye 43 araçlık otopark alanı

Bursa İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokakta, 43 araçlık otopark alanını hayata geçiriyor.İşte haberin detayları...

Darülaceze'den İstanbul'da satılık 43 gayrimenkul!

Darülaceze' Başkanlığı tarafından 43 adet taşınmaz ihale usulü ile satılacak. İstanbul'da bulunan köşk, iş yeri ve dairelerin satış ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde gerçekleşecek.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Dünyada megakent sayısı 12 yıl sonra 43’e ulaşacak!

Birleşmiş Milletler’in raporuna göre, 2050’de dünya nüfusunun üçte ikisi, kentlerde yaşıyor olacak. Mega kent sayısı ise 12 yıl sonra 43’e ulaşacak...

Bursa İnegöl'de icradan 5.8 milyon TL'ye satılık işyeri!

İnegöl 1. İcra Dairesi, Bursa İli, İnegöl İlçesi Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan 4 katlı işyerini satışa çıkardı. İhalesi 4 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

İnegöl Mahmudiye'de 43 araçlık otopark alanı inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokakta, 43 araçlık otopark alanını hayata geçiriyor.İşte haberin detayları...

İnegöl Belediyesi Mahmudiye'ye otopark inşa ediyor!

Bursa’nın İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi'ne 47 araçlık otopark ve koruluk yapıyor. Adil Kansu, “Yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda otopark alanları, yeşil alanlar, dinlenme alanları, çocuk parkları yapıyoruz." dedi.

İnegöl Mahmudiye'de 2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İnegöl Belediye Başkanlığı, Mahmudiye Mahallesi'ndeki tek katlı prefabrik bina ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 26 bin 413 TL olarak belirlendi.

Düzce'de 2015 yılında 43 kaçak yapı tespit edildi!

3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında Düzce'de şehirleşmenin daha düzenli gelişmesi amacıyla çalışmalarını yürüten İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2015 yılı boyunca 43 kaçak yapı tespit etti.

İnegöl Belediyesi arsa ve daire sattı!

İnegöl Belediyesi tarafından, TOKİ 2. etaptaki 2 daire ile Kemalpaşa ve Mahmudiye Mahalleleri 'ndeki 2 arsa açık arttırma usulü ihale yöntemiyle satışa sunuldu. Belediye satışlardan 1 milyon 344 bin 200 TL gelir elde etti.

Ümraniye White Side Sitesi'nde icradan satılık 43 daire!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi'nden Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi'nde bulunan White Side Sitesi'ndeki 43 daire 16 milyon 356 bin TL'ye ihaleye çıkartılıyor.

İnegöl'de iş güvenliğine uymayan inşaat mühürlendi!

Bursa İnegöl Mahmudiye Mahallesi Yıldıztepe Sokağı’nda yapımı devam eden üç katlı bina inşaatında yapılan incelemelerde, iş güvenliğine uyulmadığını tespit eden Zabıta ekipleri inşaatı mühürledi..

İnegöl'de 3 kaçak yapının yıkımı tamamlandı!

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesindeki üç yapı yıkıldı..

2014 yılında 43 bin çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ÇED onayı verilen faaliyetler ve yapılan denetimler hakkında açıklamalar yaptı. Bakan Güllüce: “2014 yılında 43 bin çevre denetimi gerçekleştirildi. Yaklaşık 93 milyon TL idari para cezası kesildi” dedi.

İnegöl Mahmudiye 43 araçlık otopark alanı Haberi

İnegöl Mahmudiye 43 araçlık otopark alanı

Trafik ve araç sirkülâsyonunu rahatlatacak projeler geliştirerek şehre nefes aldıracak uygulamaları bir bir hayata geçirmeye devam eden İnegöl Belediyesi, özellikle ara sokaklarda gerçekleştirdiği mahalle otoparkı uygulamaları ile daha yaşanabilir bir İnegöl için uğraş vermeye devam ediyor.

Son olarak İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mahmudiye Mahallesi Vakıf sokakta çalışmaları devam eden 43 araçlık otoparkta incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu,”Daha yaşanabilir bir İnegöl hedefiyle çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz her yeni proje bu yolda bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor” dedi.


DAHA YAŞANABİLİR BİR İNEGÖL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bu gece idrak edilecek Kadir Gecesinin ilçe halkına hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Kansu; Kent görsellerine ve estetiğine önem veren bir belediye olarak özellikle son yıllarda gerçekleştirdiğimiz projelerle şehrimizi yeniliyor ve şehrimize vizyon...