01 / 05 / 2024

İnegöl mobilya fabrikası yangınları

İnegöl mobilya fabrikası yangınları

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye ile bugün Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu.

Mobilya AVM'leri yeni trend oluyor!

AVM pazarında yatırımcıların yeni gözdesi mobilya AVM'leri oldu. İnegöl'de bu yıl dört yeni mobilya AVM'si daha açılması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Modef Fuarına 16 bin 170 kişi katıldı!

MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ (ortada), İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nı (MODEF 2016) 16 bin 170 kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Alinur Aktaş İnegöl'deki 12 yıllık yatırımları değerlendirdi!

Nüfusu 12 yılda yüzde 36 büyüyen İnegöl'ün cari fazlası son 12 yılda yaklaşık 3.5 kat artarken, mobilya ihracatı ise 18 kat büyüdü.

Bursa Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu yıl 35'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) açıldı.

İnegöl mobilya fabrikası yangınları Haberi

İnegöl mobilya fabrikası yangınları

İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. 


Yeniceköy Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.


Bu sırada, bir itfaiye eri ile mobilya fabrikası çalışanı 8 kişi, yoğun dumandan etkilendi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan itfaiye eri ile işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı. 


Jandarma ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi aldığı fabrikada, soğutma çalışmaları...