30 / 04 / 2024

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

 Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.



Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarısının sembolü olacak. Mobilya alışverişi için İnegöl'ü rota benimseyen herkesin ilk ziyaret edeceği, aradığı ve beklediği hizmeti eksiksiz bulacağı; mobilyanın dışında kafeler ve restoranlar ile sosyalleşme imkanlarını kullanabileceği ticaret ve yaşam alanı olacak. 

Kırcalı Kalitesi Mobilya Center'a da yansıyacak

İnegöl için bugüne dek yaptığı yatırımlar ile şehre çok önemli bir değer katan Kırcalı AŞ. Mobilya Center girişimiyle kentle olan ilişkisini bir adım öteye taşıyacak. Tıpkı İnegöl AVM yatırımında olduğu gibi şehre yeni değerler kazandırarak halkın benimseyeceği bir alan yaratacak. Böylece mobilya alışverişi denildiğinde akla ilk gelen isim olacak. 


Kırcalı yatırımı olan Mobilya Center'da yer alan 14 dükkandan 2 adedi satıldı. AVM'de zemin kat 944 metrekare, 1. kat 872 metrekare, 2. kat 872 metrekare olarak tasarlandı.

İnegöl AVM

İnegöl AVM; açık havada alışveriş konsepti, sokakları ve marka karmasıyla Marmara Bölgesi'nin en iddialı AVM yapılarından biri. 

70 bin metrekare alanda toplam 60 bin metrekare inşaat alanında yükselen İnegöl AVM ''havasında mutluluk var'' mottosuyla hizmet veriyor.


Geri Dön