29 / 04 / 2024

İnegöl AVM açıldı mı

İnegöl AVM açıldı mı

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İnegöl AVM yenilendi!

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, Kasım ayında ziyaretçilerini, yeni markaları ve yenilenen mağazalarıyla karşılıyor.

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

KKTC’de iş yerleri açıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başarı bir sonuca ulaşan KKTC’de 42 gün boyunca uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı dün kaldırıldı ve işyerlerinin büyük bölümü açıldı.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi açıldı!

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Kayseri Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesisi ve Aile Sağlığı Merkezi açıldı! 

Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever işbirliği ile hayata geçirilen Zeynep-Yahya Kılıçaslan Sosyal Tesis veAile Sağlığı Merkezi açıldı.

İzmir'de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı!

İzmir’de Hilltown Karşıyaka AVM açıldı. Hilltown Karşıyaka, büyük açılışla ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Açılışa özel gösteriler, 29 Ekim’e kadar devam edecek…

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

İnegöl AVM açıldı mı Haberi

İnegöl AVM açıldı mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kararı kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğiyle ilgili öneriye uyup bugün İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Koronavirüsle mücadelede açıklanan tedbirlere ilk günden beri büyük özen gösteren İnegöl AVM, karar sonrasında hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışmada bulundu. 

Bu durumda geniş açık alan avantajına sahip İnegöl AVM’de Sağlık Bakanlığı tarafından sunulan öneriler kapsamında taze hava veren klima uygulamaları, hijyen uygulamaları, ateş ölçerler ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemelerle beraber bütün hazırlıklar yapılacak. 

Ayrıca AVM içinde çeşitli alanlara konulacak uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen kuralları, yönetmelik gereği AVM yükümlülükleri, ziyaretçilerin görevleri ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kurallarıyla ilgili bilgilendirilecek.

Mağazalar kademeli olarak hizmete geçecek

İnegöl AVM’de hali hazırda güvenlik tedbirleri altında hizmette bulunan mağazaların...