29 / 04 / 2024

inegöl müftülük külliyesi camisi ne zaman açılacak

inegöl müftülük külliyesi camisi ne zaman açılacak

Kemalpaşa Mahallesi'nde Yatılı Kız Kur'an Kursu, Cami ve Müftülük Sitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde hayırsever iş adamları ve İnegöl halkı tarafından yaptırılacak olan Müftülük Külliyesi'ne inşa edilecek caminin temeli atıldı...

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi açıldı!

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Mardin'de müftülük binasını yıkan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı!

Mardin'de Nuhoğlu Camii'nin silüetini bozduğunu iddia ettiği müftülük binasını kepçeyle yıkmaya çalışan Faysal Nuhoğlu gözaltına alındı..

Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor!

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı büyütme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Bursa Eski Müftülük binası yıkılıyor.

Sancaktepe İlçe Müftülük Binası açıldı!

Sancaktepe’deki 7 camii, 7 kuran kursu ve İlçe Müftülük Binasının açılışı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımı ile gerçekleşti.

İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor!

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Binası yıkılıyor. İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren konu ile ilgili açıklama yaptı.

Bursa Yıldırım'a yeni sağlık ocağı geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yarım asırdır Yıldırım Külliyesi’nin medrese bölümünde faaliyet gösteren dispanserin tahliyesinin gündeme gelmesiyle bölgedeki itfaiye binasını Aile Sağlığı Merkezi olarak hayata geçiriyor.

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer kalmadı!

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, "İnegöl'de de bundan sonra sanayinin kurulacağı alanlar olarak İhtisas Sanayi Bölgesi arka tarafları gözüküyor. Şu anda Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer yok, her yer doldu" dedi.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Adana'da yeni müftülük binası açıldı!

Adana’da yapımı 6 milyon 639 bin liraya tamamlanan yeni müftülük binası, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla, dualarla açıldı

inegöl müftülük külliyesi camisi ne zaman açılacak Haberi

inegöl müftülük külliyesi camisi ne zaman açılacak


Bursa’nın İnegöl ilçesinde, 5 binadan oluşacak "Müftülük Külliyesi" bünyesine inşa edilecek caminin temeli atıldı. 


Kemalpaşa Mahallesi'nde Yatılı Kız Kur'an Kursu, Cami ve Müftülük Sitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği öncülüğünde hayırsever iş adamları ve İnegöl halkı tarafından yaptırılacak olan Diyanet'in 5 yıldızlı Müftülük Külliyesi'ne inşa edilecek caminin temeli atıldı. Külliye 5 binadan oluşacak. Cami, ismi açıklanmayan bir hayırseverin sponsorluğunda yapılacak. 20 bin metrekare alana yapılacak dev külliyenin startı cami inşaatı ile verildi.Temel atma törenine AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Müftü Bayram Canbey ile din görevlileri katıldı.İnegöl Yatılı Kız Kur'an Kursu Cami ve Müftülük Sitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Erden, “Uzun zamandır İnegöl kamuoyunu meşgul eden bu projede birtakım terslikler oldu. Belki göze hoş gelen projeler vardı, ama uygulanabilir...