21 / 05 / 2024

İnegöl sel

İnegöl sel

İnegöl'de Mobilya Ağaç İşleri Bölümünde birçok dükkan sular altında kalırken, sokaklar ise çamura teslim oldu. Aniden bastıran şiddetli yağmurda, Mobilyacılar Sanayi Bölgesi Ağaç İşleri Bölümünde de çok sayıda dükkan sular altında kaldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

İnegöl Oylat'ta yol açma çalışmaları devam ediyor!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nin termal turizm bölgesi Oylat, sele teslim oldu. Sel ve heyelan sonucu tatilcilerin araçları ve Green Termal Oteli ile Oylat Pazaryeri inşaatı selden ve toprak kaymasından zarar gördü.

İzmir'de turizm sezonu bu yıl Selçuk'ta açılacak!

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar alt gelir başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Fiyatların 60 bin 73 TL'den başladığı projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak.

Bimeks 4. mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, Bursa’daki 4. mağazasını İnegöl AVM’de açtı. İnegöllüler ilk gün açılışa özel indirimlerden faydalanmak için Bimeks mağazasına akın etti. Mağaza toplam 450 metrekare satış alanına sahip.

İnegöl'e yeni Katı Atık Transfer Merkezi yapıldı!

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş: "Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Yeniyörük Mahallesi’nde faaliyet gösteren katı atık depolama tesisine gidecek çöpler, artık yeni yapılmakta olan Katı Atık Transfer Merkezi’nde toplanacak."

İnegöl sel Haberi

İnegöl sel

Büyük maddi zarara uğradıklarını ifade eden sanayi esnafı, her yağmurda aynı durumun yaşanmasına isyan etti. Yağmurun ardından esnafın dükkanlarını kendi imkanlarıyla temizlemeye başladığını belirten Küçük Sanayi Sitesi .Agaç İşleri Bölümü esnaflarından Şaban Eroğlu, "Burası daha berbattı. 

Benim dükkanım yüksek olmasına rağmen içeride 30 santim su vardı. Bizler küçük esnaf olarak çok mağduruz. Arka tarafa belediyenin imar izni vermesiyle birlikte tek hatta toplanan kanalizasyon yetersiz kaldı. Bıı yüzden dükkanlarımız sular altında kalıyor. Buraya bir kanal yapmaları lazım. Bursa-Ankara yolunun diğer tarafından Ağaç İşleri Bölümü'ne bağlanan bir gider vardı. Bu gider kapandı. 

Önceden su o tarafa doğru gidiyordu. 1 ler yağmurda mağdur oluyoruz" diye dert yandı. Dükkanının önünde yaklaşık 1 metre su olduğunu ifade eden Şükrü Vardar ise, "Park halindeki arabaları sular götürmeye...