17 / 05 / 2024

inegöl türbe ev

inegöl türbe ev

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 4 katlı apartmanın zemin katındaki Arap Dede Türbesi, görenleri şaşırtıyor. Ramazan ayı nedeniyle vatandaşlar türbeye yoğun ilgi gösteriyor.

Aile Bakanlığı'nın ödemesini beklemeyin tüm ev hanımları hemen bunu yapıp para kazanın

Aile Bakanlığı tarafından ev kadınlarına ödeme yapılıyor. Ancak ev kadınlarının aile ekonomisine katkı sağlayabilecekleri birçok alan var. İşte o alanla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Yavuz Bingöl Cihangir'de ev arıyor!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl evini değiştirme kararı aldı, Bingöl, Cihangir'den ev bakıyor.

Niğde'deki 7 asırlık türbe restore edildi!

Niğde'de, Anadolu Selçuklu Hükümdarı 4. Rukneddin Kılıçarslan'ın kızı Hüdavent Hatun tarafından yaptırılan 7 asırlık türbe, restore edilerek turizme kazandırıldı.

Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi 27 Eylül'de!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörü gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Daikin’in ev sahipliğinde düzenlenen Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde bir araya geliyor…

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Bafra Türbe-Kalaycılı Köprüsü yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Bafralı çiftçilere bayram hediyesi olacak olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yarın yapılacak açılış töreni ile resmi olarak hizmete açılıyor.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Türk ev tekstili sektörü yeni pazar arayışında!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) 2016 yılında sektörün yeni pazarlara yöneleceğini belirtiyor. Ortadoğu’da yaşanan sorunlar, ev tekstilcilerini yeni pazar yaratabilecekleri ülkelerde arayışa yönlendirdi.

İnegöl Tüpçüler Sitesi 2 milyon TL'ye satıldı!

İnegöl Belediyesi'ne gelir sağlamak amacıyla bir süre önce gerçekleşen arsa satışının ardından ikinci ihale ile Tüpçüler Sitesi de kapalı zarf usulü ile satışa çıkarıldı. Satış için 2 milyon 30 bin TL teklif verildi.

Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Bu yıl 243 başvurunun yapıldığı 5. Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda 16 kişi ödüle layık bulundu. Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği Türkiye Ev Tekstili ve Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Kahramanmaraş’ta toplu açılış töreni yapıldı!

Kahramanmaraş'ta gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’a toplam 1 milyar 658 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, "Biz İstanbul’a nasıl baktıysak, Kahramanmaraş’a da öyle baktık" diye konuşt

inegöl türbe ev Haberi

inegöl türbe ev

Bursa'nın İnegöl İlçesi Sinanbey Mahallesi'nde 4 katlı apartmanın zemin katında yer alan Arap Dede Türbesi, konumuyla görenleri hayrete düşürüyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; zaman zaman kuyrukların oluştuğu türbede Ramazan ayının gelmesiyle ziyaretçiler akın ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sinanbey Cami imamı Ahmet Gümüş, "Büyüklerimizden aldığımız bilgilere göre, burada Osmanlı döneminden bir medrese olduğu, Arap Dede’ninde bu medresenin görevlisi olduğu biliniyor. Halkımız burayı ziyaret ediyor. Türbenin üzerine apartman dikilmiş. Bu da ziyaretçileri şaşırtıyor" ifadelerini kullandı.