01 / 05 / 2024

İnegöl yangınları

İnegöl yangınları

Bursa İnegöl'de mobilya fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangında, dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. Fabrikada, soğutma çalışmaları sürüyor.

İnegöl Kapalı Çarşı'da yangın çıktı!

Bursa İnegöl İlçesi Kapalı Çarşı'da bulunan tarihi Beylik Han'da yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede çarşıda bulunan iş yerine sıçrayarak büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor...

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi! Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak!

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına son dakika müjdesi geldi... Hem maaş artacak, hem sigorta yapılacak...

Hükümet sosyal medya düzenlemesine son şeklini verdi! 2007 yılındaki yasadan sonraki en kapsamlı düzenleme

Geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınları esnasında sosyal medyada yapılan haber, yorum ve eleştirilerin ardından gündeme gelen sosyal medya düzenlemesinde sona gelindi.

Orman yangınları ve seller DASK kapsamına giriyor! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının ve sellerin DASK kapsamına girmesi için çalışmaların başlatıldığını kaleme aldı.

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

Orman yangınlarından etkilenen tarım arazileri iyileştirilecek!

Orman yangınlarından etkilenen tarım arazilerine ve tahrip olan alanların iyileştirilmesine yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yüksek binalarda çıkan yangınlar nasıl önlenir?

Londra'da 24 katlı kulede meydana gelen yangında en az 12 kişi hayatını kaybetti. Peki bu kadar yüksek katlı binalarda çıkan yangınlarla nasıl baş edilebilir?

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

ÇATIDER'den yangın uyarısı!

ÇATIDER, Yangından Korunma Haftası’nda her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangınlarına karşı uyardı

Ege ve Akdeniz'e bu yıl 8 insansız gözetleme kulesi kurulacak!

Orman yangınlarının önüne geçilmesi ve yangınlara hızlı müdahalede bulunulması amacıyla insansız yangın gözetleme kuleleri kuruluyor. Bu yıl 8 insansız gözetleme kulesinin ihalesi yapılarak Ege ve Akdeniz'deki bazı şehirlere kurulacak.

İnegöl yangınları Haberi

İnegöl yangınları

İnegöl ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangında dumandan etkilenen biri itfaiye eri 9 kişi, hastaneye kaldırıldı. 


Yeniceköy Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir mobilya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.


Bu sırada, bir itfaiye eri ile mobilya fabrikası çalışanı 8 kişi, yoğun dumandan etkilendi. 112 Acil Servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan itfaiye eri ile işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Maddi hasara yol açan yangın, yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı. 


Jandarma ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi aldığı fabrikada, soğutma çalışmaları...