29 / 04 / 2024

İnegölde tesktil sektörü

İnegölde tesktil sektörü

İnegöl ' ün önemli bir potansiyeli olduğunu hatırlatan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, 2023 ' te ihracatta 2 - 3 milyar dolara ulaşmak istediklerini söylüyor...

ABD'de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 9,4 arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, eylülde aylık bazda yüzde 9,4 artarak 6,54 milyona ulaştı. Piyasa beklentisi, yüzde 5 artışla 6,3 milyon seviyesinde gerçekleşmesi yönündeydi.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

OPEC'in petrol üretimi eylülde azaldı!

OPEC'in ham petrol üretimi, eylülde bir önceki aya göre günlük 50 bin varil azalışla 24 milyon 11 bin varil oldu.

Emtia yatırımcısı eylülde soya fasulyesiyle kazandı! Gümüşle kaybetti!

Emtia piyasasında yatırımcılara eylülde en fazla soya fasulyesi kazandırırken, en çok kaybettiren ise gümüş oldu.

Eylülde en fazla reel getiri dolarda oldu!

Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ve Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde, eylülde en fazla reel getiri ABD dolarında sağlandı.

TÜİK: Eylülde yıllık enflasyon yüzde 11.75!

Eylül ayı enflasyon verileri açıklandı. Enflasyon eylülde yüzde 0.97 artarken, yıllık bazda yüzde 11.75 oldu.

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi!

ABD'de konut piyasası endeksi eylülde rekor seviyeye yükseldi. Açıklanan verilere göre; ABD'de konut piyasası endeksi, eylülde bir önceki aya göre 5 puan artarak 83 değerine çıktı.

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Aktivtur Turizm Seyahat Org.Tesktil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 175 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları!

Arsa alanı 20 dönüm olan Gölde Lüxe Konutları 2 projesi Ata Yıldız Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Gölde Lüxe Konutları 2 proje fiyatları 139 bin TL'den başlayarak değişiyor.

ABD'de inşaat harcamaları eylülde azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığının verilerine göre, eylülde inşaat harcamaları bir önceki aya göre yüzde 0,4 geriledi. Böylece düşüşünü üçüncü aya taşıyan veriye ilişkin piyasa beklentisi ise yüzde 0,5 artış yönündeydi.

ABD'de 2.el konut satışları eylülde yüzde 3,2 arttı!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporuna göre, ABD’de ikinci el konut satışları eylülde yüzde 3,2 artarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

İhracat eylülde azaldı!

Türkiye'nin ihracatı, eylülde geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,2 azalarak, 11 milyar 659 milyon dolar, ithalatı ise yüzde 25,2 azalarak, 15 milyar 401 milyon dolar oldu.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

İnegölde tesktil sektörü Haberi

İnegölde tesktil sektörü


1 milyar dolarlık ekonomik hacmiyle Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan İnegöl özellikle mobilya ve tekstil sektöründe iddialı. İnegöl'ün önemli bir potansiyeli olduğunu hatırlatan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, 2023'te ihracatta 2-3 milyar dolara ulaşmak istediklerini söylüyor. 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan işadamlarının, 5 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul'da kurdukları bir dernek. 1996 yılında kurulan MÜSİAD İnegöl ise derneğin ilk ilçe şubesi olma özelliğine sahip. Bugün İnegöl MÜSİAD'ın 45'i Genç MÜSİAD'lı olmak üzere toplamda 146 üyesi bulunuyor. Üyelerin yaklaşık yüzde 50'si mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. 


inegöl'ün Türkiye'nin dünyaya açılan kapılarından biri olduğunu söyleyen MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, özellikle mobilya ve tekstil anlamında çok ciddi bir potansiyele sahip olan İnegöl'ün Avrupa'dan...