29 / 04 / 2024

inegölspor modern tesis

inegölspor modern tesis

Yaklaşık 30 yıldır İnegölspor tarafından kullanılan înegölspor tesisleri yeni yeri için gün sayıyor. Kentsel dönüşümün uygulanacağı bölgeden kaldırılacak olan tesisler Baykoca Mahallesinde inşa edilecek,.

İnegölspor'a modern tesis inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor'a yapılacak olan tesisin detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 37 bin metrekare alan üzerine yapılması planlanan tesiste her şey düşünüldü.

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Manisa'daki Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin eski görünümünden eser kalmadı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut tesis yıkılarak yerine modern tesis inşa edildi.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Van'a otobüsler için modern tesis inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren otobüsler için modern bir tesis inşa etti. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisin yakın zamanda açılması planlanıyor.

Alanyaspor’a modern tesis kazandırılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek.

Ortaca'ya modern günübirlik tesis inşa edilecek!

Ortaca ilçesinde yapılması planlanan Günübirlik Tesis projesi onaylandı. Projenin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “7 yıllık çabamızın ardından onaylanan projemiz bölgemize hayırlı olsun” dedi.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Ordu Perşembe'ye modern tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de hayata geçireceği modern tesis için hazırlıklarını tamamladı.

Bursa Keles'e modern tesis yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’te kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonu inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yıkım töreninde yaptığı konuşmada dağ yöresini sevdiklerini ve bu sevgiyi hizmetlerle gösterdiklerini belirtti.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

inegölspor modern tesis Haberi

inegölspor modern tesis

Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi ortaklığında yapılacak olan tesisin proje detayları belli oldu, -Serhat ÇİÇEK Merakla beklenen İnegölspor Tesisleri'ninyeni adresi belli oldu. Tesis Baykoca Mahallesinde inşa edilecek.


MF TOPLANTISI YAPIYORUZ 


Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; "Turgutalp mahallesi hastanenin yan tarafında bulunan İnegölspor tesisleri, oradaki yoğunluktan dolayı nasip olursa yakın bir zamanda inşaatına başlanacak olan Baykoca Mahallesine taşıyoruz. Projesi tamamen İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan İnegölspor tesisleri Büyıikşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkartılıp uygulamasına başlanacak. Bugünde İnegölspor değerli Başkanı Eşref Güç ve yöneticilerine Etüt Proje Müdürlüğüne davet ettik, yapılan projenin son halini varsa onlann da taleplerini almak için değerlendirme toplantısı yapıyoruz'' dedi. 



AKTAŞ'A TEŞEKKÜR 


İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise; "Öncelikle Turgutalp mahallesinde 30 yıldır kullandığımız o zamanki imkânlarla yapılmış olan İnegölspor tesislerini...