04 / 05 / 2024

Ordu Perşembe'ye modern tesis!

Ordu Perşembe'ye modern tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de hayata geçireceği modern tesis için hazırlıklarını tamamladı.




Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde inşa edeceği restoran ve düğün salonu için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Enver Yılmaz, yap işlet devret modeliyle yapılması planlanan restoran ve düğün salonunu çok yakında ihaleye çıkaracaklarını söyledi.


 

BU PROJELER PERŞEMBE’Yİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAK

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, "Perşembe ilçemiz, ülkemizde ‘Sakin Şehir (Cittaslow)’ unvanına sahip 12 ilçeden biri. Doğal güzellikleriyle adeta bir huzur ilçesi olan, kent meydanı, sahili, tertemiz havası ve deniziyle adından söz ettiren Perşembe ilçemizi yapacağımız düğün salonu, sosyal tesis ve restoran projeleriyle bir cazibe merkezi hâline getireceğiz" dedi.

 

Perşembe Belediyesi hizmet binasının karşısındaki sahil alanında yapılmak üzere projelendirilen tesis, zemin kat, galeri katı ve teras alanıyla birlikte toplam 725 metrekarelik alanı kapsayacak. 




Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön