18 / 05 / 2024

Ordu Perşembe düğün salonu

Ordu Perşembe düğün salonu

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Perşembe'de hayata geçireceği modern tesis için hazırlıklarını tamamladı.

Ordu Perşembe düğün salonuna kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Perşembe ilçesi sakinlerinin yıllarca beklediği düğün salonu, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje ile birlikte yakında hayata geçirilecek.

Dolar için 'perşembe' alarmı! Dolar yükselmeye devam edecek mi? Uzman isimden net açıklama geldi!

ING'nin döviz analisti jeopolitik risklerin azalmasıyla dolarda geri çekilmelerin görüldüğünü belirterek perşembe gününe dikkat çekti. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? 

A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu paylaştı! Bu perşembe A101'e Elektrikli Bisiklet geliyor!

A101 4 Nisan 2024 katoloğunu internet üzerinden paylaştı! 4 Nisan 2024 Perşembe günü A101'de beyaz eşyadan, televizyona, elektrikli bisikletten, kahve makinesine kadar birçok seçili üründe indirim sunuluyor. 

A101 21 Mart 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de bu perşembe birçok üründe fırsatlar sunuluyor!

A101 21 Mart Perşembe indirimli ürünler fırsatlar kataloğunu paylaştı. Bu perşembe A101'de seçili birçok üründe indirim sunuluyor. Buna göre, perşembe günü beyaz eşyadan, televizyona, gıdadan birçok ürüne kadar fırsatlar raflardaki yerini aldı. İşte A101 21 Mart 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğ

A101'de 7 Mart 2024 Perşembe günü seçili birçok üründe indirim fırsatı!

A101 7 Mart 2024 perşembe aktüel kataloğunu yayımladı! Buna göre 7 Mart 2024'te birçok üründe indirim fırsatı sunuluyor. İşte 7 Mart 2024 A101'de yer alan indirimli ürünler listesi. 

Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Ocak Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları 11 Ocak Perşembe günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 11 Ocak 2024 canlı altın fiyatları.

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Dolar yükseliyor! Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Peki Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç TL? 9 Kasım Perşembe dolar/TL kuru...

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! Sepet dolduracak fırsat: Kırmızı ve tavuk eti, peynir yumurta indirimi

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında pek çok ürün yer aldı. Kampanya kapsamında 26 adet ürün indirime dahil edildi. İşte Migros'ta indirimli ürünlerin fiyat listesi...

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

Ordu Perşembe düğün salonu Haberi

Ordu Perşembe düğün salonu


Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesinde inşa edeceği restoran ve düğün salonu için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Enver Yılmaz, yap işlet devret modeliyle yapılması planlanan restoran ve düğün salonunu çok yakında ihaleye çıkaracaklarını söyledi.


BU PROJELER PERŞEMBE’Yİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, "Perşembe ilçemiz, ülkemizde ‘Sakin Şehir (Cittaslow)’ unvanına sahip 12 ilçeden biri. Doğal güzellikleriyle adeta bir huzur ilçesi olan, kent meydanı, sahili, tertemiz havası ve deniziyle adından söz ettiren Perşembe ilçemizi yapacağımız düğün salonu, sosyal tesis ve restoran projeleriyle bir cazibe merkezi hâline getireceğiz" dedi.

Perşembe Belediyesi hizmet binasının karşısındaki sahil alanında yapılmak üzere projelendirilen tesis, zemin kat, galeri katı ve teras alanıyla birlikte toplam 725 metrekarelik alanı kapsayacak. 




Ordu Büyükşehir...