28 / 04 / 2024

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

İnşaat çalışmalarına geçtiğimiz yıl başlanan Ordu Perşembe 2.Etap Düz Mahalle TOKİ Evleri'nin kuraları bugün çekilecek. İşte detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konut İdaresi tarafından yapımına geçtiğimiz yıl başlanan  TOKİ  Ordu Perşembe projesi için nefesler tutuldu. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 13 Blok 180 dairelik Perşembe Düz mahalle TOKİ Evleri'nin kura çekimi bugün yapılacak.

Ordu Olay'dan Arif Kalafat'ın haberine göre merakla beklenen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde canlı olarak yayınlanacak.

Merakla beklenen kura çekimi ile ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan şöyle konuştu: Bugün nihayet kuralar çekilecek, daha önce kapora ödemiş olan 144 vatadaşımız için 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için blokları ve daireleri belli olacak.

Peki Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Perşembe projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? TOKİ Ordu Perşembe projesinin inşaat çalışmalarında son durum ne? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Ordu Perşembe 2023 kuraları bugün çekiliyor!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Perşembe projesinde yer alan konutların şu an için içinin ince işçilikleri ile çevre düzenlemeleri kaldığını söyleyen Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan 2 ay içerisinde bu konutların hak sahiplerine teslim edilebileceğini söyledi.

Açıklamasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Perşembe projesiyle ilçede bir nebzede olsa konut açığını gidermiş olacaklarını belirterek, şu an Perşembe ilçesinde konut açığı olduğunu ve bu çalışmaların yeterli olmadığını söyledi.

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan açıklamasında söz konusu çalışmalarla ilçeye tekrar yeniden Toplu konutlar kazandırılacağını söyleyerek,  "Ben buradan bu konut projesinin inşaatlarını başarı ile bitiren Seler İnşaat firma sahibi Yüksel Kaçak'a teşekkür ediyor. "Ayrıca özellikle Toplu Konut İdaresi Başkanı'ndan tüm vekillere kadar hepsine teşekkür ediyorum Allah  onlardan razı olsun." dedi.

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan sözlerini Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın konutlarında  yaşayacak olan tüm hemşerilerime de sağlık bir yaşam diledi.

Depremden etkilenen 400 işletmeye 754 bin dolar hibe sağlanacak!

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ev almak isteyenler sahte tapuya dikkat! Üç yabancıya hayali daire satıldı!


Geri Dön