06 / 05 / 2024

İnegölspor Tesisleri son durum

İnegölspor Tesisleri son durum

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Kocaeli Brunga Tesisleri'nde son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Brunga Tesisleri'ni tamamlıyor.

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

İnegöl çevre yolunda son düğüm de çözüldü!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl çevre yolundaki son düğümü de çözdü.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri son durum Haberi

İnegölspor Tesisleri son durum

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil. 


Büyükşehir Belediyesi, Bordo Beyazlıların en önemli eksiği olan tesisleri de inşa edecek. Fakat tesisler konusunda henüz bir adım atılmadı. Tesislerin yapılacağı alanda şu an sadece koyunlar güdülüyor. 30 yıllık olan ve kullanım süresi artık sona eren tesislerin şehir dışına çıkarılma projesi İnegöl Belediyesi tarafından dillendirilmişti. İnegöl'ün Büyükşehir'e bağlanması ile birlikte proje Büyükşehir'e geçti.Baykoca Mahallesi'ne taşınacak olan tesisler için ihaleye çıkılması ve projenin bir an önce başlatılması bekleniyor. İnegölspor Tesislerinin kaldırılmasının ardından da İnegöl Belediyesi ilgili alana yeni kentsel dönüşüm projesi uygulayacak. 


Bursa...