20 / 05 / 2024

Infınıtı Group Turizm Otelcilik

Infınıtı Group Turizm Otelcilik

Infınıtı Group Turizm Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Talal M E S Aldehanı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Tayyan Group Turizm Ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Akdeniz tarafından kuruldu.

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beyaz tarafından kuruldu.

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İberka İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim İnce tarafından kuruldu.

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Group Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğçe Yılmaz tarafından kuruldu.

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Infınıtı Group Turizm Otelcilik Haberi

Infınıtı Group Turizm Otelcilik

Infınıtı Group Turizm Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Talal M E S Aldehanı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 6 Haziran'da kuruldu. Infınıtı Group Turizm Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Infınıtı Group Turizm Otelcilik Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Feridiye Caddesi,...