29 / 04 / 2024

ingiliz Konut

ingiliz Konut

İngiliz parlamentosunun Konut, Toplum ve Yerel Yönetimler Komitesi, bazı şehir merkezlerinde bulunan alışveriş alanlarının hayalet kasabaya dönmek üzere olduğunu bildirdi.

İngiliz konut sektöründe son 24 senenin en güçlü büyümesi!

Merakla beklenen verilere göre, İngiltere inşaat sektöründe son 24 senenin en sert yükselişi yaşandı.

İngiliz konut finansman kuruluşu Nationwide'dan 113 bin çalışanına esnek çalışma modeli!

İngiltere'nin en büyük konut finansman kuruluşu olan Nationwide, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası da 13 bin çalışanının istediği yerden çalışmaya devam edebileceğini açıkladı.

Türkiye'den konut sahibi olan İngiliz sayısını artıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İngiliz dostlarımızdan konut sahibi olanlar çok ama yeterli değil, bu sayıyı daha da artıralım istiyoruz." dedi.

İngiliz konut harcamalarındaki yavaşlama endişe verici!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's: "İngiltere’de konut ve tüketici harcamalarının büyümesinde devam eden yavaşlama, ekonomik büyüme görünümüne ilişkin temel endişeler arasında yer alıyor" dedi.

İngiltere'de konut fiyatları hız kesti!

İngiltere'de konut fiyatları, yüzde 0,2 geriledi, ingiliz hükümeti tarafından açıklanan tapu kayıt verilerine göre, eylül ayında ülkedeki konut fiyatları yıllık yüzde 7,2 büyürken, ağustos ayına göre ise yüzde 0,2 azalış kaydetti

İngiliz ekonomisi için en büyük risk konut sektörü!

İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cunliffe, İngiliz ekonomisi için en büyük riskin konut sektörü olduğunu ve asıl riskin konut fiyatlarının insanların gelir artışından hızlı bir şekilde artıyor olması olduğunu duyurdu

Jon Cunliffe: İngiliz ekonomisi için en büyük risk konut sektörü!

Jon Cunliffe “İngiliz ekonomisi için en büyük risk konut sektörü. Bu risk konut fiyatlarının kendisi ile alakalı değil. Asıl risk konut fiyatlarının insanların gelir artışından hızlı bir şekilde artıyor olması” dedi.

İngiliz ve ABD’liler Emlak Konut GYO’yu kapıştı!

Emlak Konut GYO, hisseleri için 3 günlük talep toplamada 3.25 milyar TL’ye ulaştı. Son 5 yılda Avrupa’da yapılan en büyük gayrimenkul halka arzında, hisselerin 2.3 katı talep gelirken ABD’li ve İngiliz yatırımcılar hisselerin yüzde 78’ini aldı...

Fer Yapı İngiliz bir fonla ortak oluyor!

Ramadan Kumova, şimdilik adını açıklamak istemediği bir ingiliz fonla büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, 'Birlikte uygun fiyatlı konut projeleri üretmeyi hedefledik' dedi

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

ingiliz Konut Haberi

ingiliz Konut

İngiliz parlamentosunun Konut, Toplum ve Yerel Yönetimler Komitesi, bazı şehir merkezlerinde yer alan alışveriş alanlarının hayalet kasabaya döndüğünü, hükümet, yerel yönetimler, perakendeciler, mülk sahipleri ve bölge sakinlerinin bir arada hareket etmemesi durumunda alanlarının tamamen kapanacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Konut, Toplum ve Yerel Yönetimler Komitesi konu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, İngiltere'de tüketici alışkanlıklarının değiştiği, perakende mağazalarının online satış platformları ile mücadelede zorlandığı, rekabetin daha adil durumda olması için Amazon gibi online satış şirketlerine yönelik vergilerin artırılması gerektiğini belirtti.

İngiltere'de şehir merkezlerinde bulunan perakende mağazalarına uygulanan vergilerin azaltılması tavsiyesinde bulunulan açıklamada, "Bazı şehir merkezlerindeki alışveriş alanları hayalet kasabaya dönmek üzere. Hükümet, yerel bölge yönetimleri, perakendeciler, mülk sahipleri ve bölge sakinleri bir arada hareket etmezse tamamen kapanacaklar." ifadeleri...