03 / 05 / 2024

İngiltere gelir durumu

İngiltere gelir durumu

İngiltere'nin kredi notu açıklandı. Fitch Ratings, İngiltere'nin yerli ve yabancı para cinsinden kredi notunun korunduğunu bildirdi.

Ev almak isteyenler altın ve dövizlerini bozuyor!

Normalde konut kredisinde evin değerinin yüzde 80’ine kadar kredi sağlanıyor. Fakat tüketicinin gelir durumu ve banka kriterlerine de dikkat ediliyor. Gelirler, artan konut fiyatları karşısında düşük kalınca verilebilecek en yüksek kredi tutarı da düşük kaldı...

TOKİ sözleşmesi şartları!

Gelir durumu düşük olan kimseler TOKİ tarafından inşa edilen taşınmazlardan ev satın alabiliyor. Bunun için öncelikle aranan koşullara sahip olunması gerekiyor. Peki, TOKİ sözleşmesi şartları nelerdir?

TOKİ başvuru şartları 2016!

TOKİ'den gelir durumu düşük olan kimseler konut sahibi olabiliyor. Peki, başvuru için 2016 yılında aylık hane halkı gelirinin, en fazla net kaç TL olması gerekiyor? TOKİ başvuru şartları 2016 nelerdir?

Antakya'da dört aile ev sahibi oldu!

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.

AVM'lere izin verilirken gelir durumu esas alınacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, yeni alışveriş merkezlerine izin verilirken trafik yoğunluğundan bölgenin gelir seviyesine kadar pek çok kriteri göz önünde bulunduracaklarını açıkladı..

TOKİ'nin anlamı nedir?

Konut projeleri üreterek, gelir durumu kısıtlı olan vatandaşların uzun vadede düşük taksitler ile ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ nedir? TOKİ'nin anlamı nedir? TOKİ'nin açılımı nedir?

Edip Gayrimenkul, gelir tablosunu açıkladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., gelir tablosunu bildirdi

Konya Çimento, bilançosuyla birlikte gelir ve nakit akım tablolarını açıkladı!

Konya Çimento Sanayii A.Ş., bilanço, gelir, nakit akım, özsermaye değişim tablolarını açıkladı

Doğuş GYO, gelir tablosunu açıkladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., gelir tablosunu bildirdi

Saf GYO, ayrıntılı gelir tablosunu bildirdi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), A.Ş., ayrıntılı gelir tablosunu açıkladı

Işıklar Enerji ve Yapı Holding, gelir tablosunu açıkladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., gelir tablosunu kamuoyunun bilgisine sundu

Veysel Eroğlu: 2B satışından 15-20 milyar TL gelir bekliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 2B arazilerinin satışından kesin rakam olmamakla birlikte yaklaşık 15-20 milyar TL gelir beklediğini belirtti

Vakıf GYO, bilanço ve gelir tablosu açıklaması yaptı!

Vakıf GYO, bilanço, gelir tablosu, nakit akım tablosu, özsermaye değişim tablosu, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı açıklamalarında bulundu

İngiltere gelir durumu Haberi

İngiltere gelir durumu

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İngiltere'nin yerli ve yabancı para cinsinden kredi notunun "AA" seviyesinde korunduğu, görünümünün de "negatif" olduğu yönünde açıklama yaptı. 


Fitch Ratings'ten yapılan değerlendirmeye göre ülkede kamu sektöründe borçlanmanın yüksek olduğu belirtilen İngiltere'de yüksek gelir ve çeşitlilik de söz konusu. 


Söz konusu farklı sonuçların, İngiltere'nin orta ve uzun vadede büyüme oranı ve ticaret serbestliği üzerinde belirsizlik oluşturduğu ifade edildi.


Ülkenin "negatif" görünümüyle ilgili olarak da İngiltere'nin AB'den ayrılma (Brexit) kararının ülke üzerindeki belirsizliği artırdığı yorumunda bulunuldu.


Ayrıca Fitch Ratings, İngiltere Merkez Bankasının (BoE) kredi notunun "AA" seviyesinde korunduğunu, görünümünün de "negatif" olduğunu...