08 / 05 / 2024

İngiltere Londra kira fiyatları ne kadar

İngiltere Londra kira fiyatları ne kadar

İngiltere'nin başkenti Londra'da kira fiyatları astronomik hale gelince 18 yaşındaki Charlotte Tindle'ın ailesi, kızlarına Thames Nehri'nde demirli bir tekne aldı. Londra'daki okulun öğrenci yurtları ayda 1000 sterlin kira istiyor...

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

Londra’da ortalama konut kiraları 2 bin 500 sterlini aşarak resmen rekor kırdı!

Açıklanan rakamlara göre, İngiltere’nin başkenti Londra’da ortalama bir konut kirasının aylık 2 bin 500 sterlini aştı ve rekor seviyelere ulaştığı kaydedildi.

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

Evler artık böyle kiralanacak: İhaleli kira dönemi

İngiltere’de evler ihale ile kiralanmaya başlandı. Kira bedeline yüksek zam uygulamak isteyen ev sahipleri kiracılara evlerinden çıkması yönünde baskı kuruyor…

İngiltere'de gençler kira ödeyemiyor! Yıkılmak üzere olan evlerden yaşıyorlar!

İngiltere'de kira ödemekte zorlanan 30 yaş altı gençlerin sayısı artıyor. Yıkılmak üzere olan evlerde yaşıyorlar!

İngiltere'de kira fiyatları artacak!

İngiltere'de konut fiyatları yükselişini sürdürürken kira fiyatlarında da artış bekleniyor.

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemlerin ardından JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine döndürecek. 

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Londra'da ev kiralarında sert düşüş!

İngiltere'nin başkenti Londra'da ev kiraları son 11 yılda en büyük düşüşünü yaşadı. 

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

İngiltere Londra kira fiyatları ne kadar Haberi

İngiltere Londra kira fiyatları ne kadar

Londra’daki astronomik kiralardan gözü korkan aile, İngiltere’nin başkentinde üniversite eğitimi alacak olan kızlarına yaşaması için ufak bir tekne aldı.


Londra’da müzik eğitimi alacak olan 18 yaşındaki kızları için bir tekne alan aile, bu sayede şehirdeki yüksek yurt kiralarını ödemekten kurtulduklarını açıkladı.


Londra’nın içinden geçen Thames Nehri’nin kıyısında demirli olacak olan tekne, üniversite yaşamı boyunca 18 yaşındaki Charlotte Tindle’ın evi olacak.


Okulun önerdiği öğrenci yurtlarının aylık bin sterlin kira istediğini belirten aile, 3 yıllık lisans eğitimi boyunca 36 bin sterlin kira ödemek yerine 37 bin sterlin harcayarak tekne aldıklarının altını çizdi.


Londra’da bulunan Tech Music School’da müzik eğitimi alacak olan 18 yaşındaki Charlotte Tindle’ın ailesi, 37 bin sterline mal olan tekneyi kızlarının lisans eğitiminin bitmesinin ardından satmayı...