21 / 05 / 2024

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 



İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, dün İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında yeni projesi Royal Gateway'in tanıtımını gerçekleştirdi. 

Barratt London Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Stuart Leslie, Türk yatırımcıların yatırım taleplerinde geçtiğimiz seneye oranla yüzde 100 oranında bir yükseliş olduğuna dikkat çekti. 

Akşam'dan Arzu Kurum'un haberine göre; Londra emlak piyasasının yatırımcısı açısından en iyi emlak getirisi sunan kentlerden biri olduğunun altını çizen Stuart Leslie, "Ortalama olarak sermayenin değerlenmesi yılda yüzde 9.5. Londra'da kira geliri yüzde 6.5'a kadar yükseliyor" ifadelerini kullandı. 

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1 ler 450 bin Euro dan satılıyor!

TÜRK YATIRIMCILARIN GAYRİMENKULDE İNGİLTERE İŞTAHI ARTTI

Unique London İnvestment Direktörü Arzu Uygun da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve son zamanlarda Türkiye'den yatırımcı iştahının oldukça arttığını dile getirdi. 

Uygun, "Bunun sebebi deprem ve yüzde 25 zam sınırı. Taleplerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 100 artış mevcut. Burada kira getiri oranları 6.5 oranlarda" ifadelerini kullandı. 

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1 ler 450 bin Euro dan satılıyor!

ROYAL GATEWAY TESLİMLERİ 2026'DA

Royal Gateway projesi ise Londra'nın en hızla gelişmekte olan ilçesi Ealing'in popüler bölgesi Acton'da bulunuyor. 

Toplam 300 adet konutun yer aldığı projede, 1 oda 1 evler 450 bin Euro'dan, 2 oda 1 evler 600 bin Euro'dan, 3 oda 1 evler de 936 bin 950 Euro'dan satılıyor. 

Royal Gateway projesinde ilk teslimlerin 2026 yılında yapılması planlanıyor. 

Yeni Değer Konakları satışta! Yeni proje! 

Gamador Parla  Ankara  resmen başlıyor! Ankara'ya 710 konutluk yeni proje geliyor!

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!


Geri Dön