04 / 05 / 2024

İngiltere pmı

İngiltere pmı

İngiltere’de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ağustosta 45,9'dan 49,2’ye yükseldi. PMI'da 50 seviyesinin üzeri sektörel büyümeye işaret ederken, bu seviyenin altı sektörel daralmayı gösteriyor.

Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi 16.349 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe daima iddialı bir konumda yer alan Arçelik, gündem yaratacak Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesine ilişkin tüm merak edilenler...

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Çamaşırlarınız çiçek gibi olacak! Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelene markalardan biri olan Arçelik'in 9102 PM Çamaşır Makinesi, özellikleriyle dikkat çekiyor. Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan makine, lekelere geçit vermiyor. İşte detaylar...

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Marzieh Eslamı ve Parham Nafar ortaklığında kuruldu.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü PMI Aralık'ta 54,3’e geriledi!

İngiltere’de inşaat sektörü Satın Alma Yöneticileri Endeksi (PMI) Aralık'ta tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 varyantı Omicron endişesiyle 54,3’e geriledi.

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erarslan tarafından kuruldu.

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pm Mekanik Elektrik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 40 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Düzgün ve Emrah Al ortaklığında kuruldu. 

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

İngiltere’de inşaat sektörü PMI Ağustos'ta 49,2'ye çıktı!

İngiltere’de inşaat sektörü Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) ağustosta 45,9'dan 49,2’ye yükseldi. PMI'da 50 seviyesinin üzeri sektörel büyümeye işaret ederken, bu seviyenin altı sektörel daralmayı gösteriyor.

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

PM Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

PM Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi, Ziya Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Altunizade'de kuruldu

Kaleseramik, 2011 yılının ilk ihracatını yaptı!

Seramik sektörünün lider firmalarından biri olan Kaleseramik Çanakkale Kalebodur Seramik Sanayi A.Ş, 2011 yılının ilk ihracatını, İngiltere, Hindistan ve Suudi Arabistan’a yaptı

İngiltere pmı Haberi

İngiltere pmı

Markit/CIPS verilerine göre, İngiltere’de inşaat sektörü PMI ağustos ayında bir önceki ayda kaydedilen 45,9'dan 49,2'ye çıktı.


Verilere ilişkin olarak değerlendirmede bulunan IHS Global Insight Ekonomisti Howard Archer, ağustos ayında inşaat sektörü aktivitesinde görülen dengelenmenin, ekonominin haziran ayındaki referandum sonrasında oldukça iyi bir duruş sergilediğini kanıtladığını ifade etti.


Bu arada, ağustos ayında inşaat sektörü PMI toplanmaya başlamış olsa da, İngiliz ekonomisinin yaklaşık yüzde 6’sını temsil eden inşaat sektörü ağustos ayı da dahil olmak üzere son üç aydır daralıyor. 


PMI'da 50 seviyesinin üzeri sektörel büyümeye işaret ederken, bu seviyenin altı sektörel daralmayı...