30 / 06 / 2024

ingiltere sterlini ne kadar

ingiltere sterlini ne kadar

İngiltere’de Muhafazakar Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin ardından sterlin, ABD doları karşısında yüzde 1,88 değer kazanarak 1,3409’a yükseldi.

Yusuf Geçgel ne zaman doğdu? İngiltere’ye neden gitti? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Yusuf Geçgel nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu? İşte Yusuf Geçgel ile ilgili tüm detaylar...

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

Elinde sterlini olanlar hemen bakın! Bugün sterlin ne kadar oldu?

Bugün sterlin kurunun kaç TL olduğu merak ediliyor. Sterlin kuru 2 Eylül 2022 Cuma günü yükselişe geçti. Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? Sterlin yükselecek mi, düşecek mi? İşte 2 Eylül 2022 son dakika sterlin kuru...

1 sterlini bile olanlar hemen bakın! Sterlin düşüyor mu? 

Haftanın dördüncü işlem gününde sterlin kurunun kaç TL olduğu merak ediliyor. Sterlin kuru 1 Eylül 2022 Perşembe günü düştü mü? Sterin düşüyor mu? Peki bugün sterlin kaç TL? Sterlin ne kadar? 1 sterlini bile olanlar hemen baksın.

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne ait evlerin değeri ne kadar? 

İngiltere Kraliyet Ailesi'nin üyelerinin yaşadıkları evler ve maliyetleri her zaman tartışma konusu oldu. Peki, bu evlerin değeri ne kadar? İşte detaylar...

İngiltere 10 ayda, güneşten Türkiye’nin yüzde 40’ı kadar enerji üretti!

Güneşin en kıt olduğu ülkeler arasında yer alan İngiltere’nin bu yılın ilk 10 ayında güneş enerjisinden elde ettiği güç, Türkiye’nin bu yıl içinde çok sayıda yatırım yapmasına karşın toplam güneş enerji gücünün yüzde 40’ına denk geliyor.

Antonio Banderas, İngiltere'den 2,4 milyon sterline ev aldı!

Antonio Banderas (55), kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi Nicole Kimpel’la birlikte İngiltere’nin güneyindeki Cobham bölgesinden bir ev aldı. Oyuncu, “Güneşte bir mücevher gibi parlıyor” dediği saray yavrusu için 2.4 milyon sterlini gözden çıkardı.

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Varyap Meridian'da Sharp güneş panelleri

Türkiye'nin ilk ve tek yüksek standartlı yeşil konut projesi olan Varyap Meridian, güneş panellerinde Form Temiz Enerji'yi tercih etti

AYT Grup Enerji'den Kütahya'ya güneş paneli fabrikası!

AYT Grup Enerji Genel Müdürü Ahmet Arslan güneş paneli fabrikasını, 2010 yılı Haziran ayında faaliyete geçireceklerini söyledi

ingiltere sterlini ne kadar Haberi

ingiltere sterlini ne kadar

İngiltere’de dün gerçekleşen genel seçimde Muhafazakar Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin kesinleşmesiyle İngiliz sterlini değer kazandı.

İngiltere'de yapılan erken genel seçimde Başbakan Boris Johnson liderliğindeki Muhafazakar Parti tek başına iktidara gelmesinin ardından İngiliz sterlini yerel saatle 10.17’de ABD doları karşısında yüzde 1,88 değer kazanarak 1,3409’a yükseldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Sterlin, Avro karşısında yaklaşık son üç buçuk senenin en yüksek seviyesine yükselerek 1,2080 seviyesine ulaştı.

İngiltere’de FTSE-100 endeksi ise yüzde 1,58 yükselerek 7388,15 seviyesini gördü. Ülkenin önde gelen bankalarından Barclays’in hisseleri yüzde 8, Royal Bank of Scotland’ın hisseleri yüzde 11 ve Lloyds’un hisseleri yüzde 6 değer kazandı.

Brewin Dolphin şirketinde Varlık Yönetim Araştırmacısı olan Guy Foster, seçim sonuçlarının ekonomiye ilişkin riskleri azalttığını...