29 / 04 / 2024

Inishdooney Adası kaç lira

Inishdooney Adası kaç lira

Kuzey İrlanda’daki Inishdooney Adası 140 bin pounda satılıyor. (495 bin TL) Adada tatlı su kaynağı, taşlık bir sahil ve aynı zamanda mağaralar da var. Adayı Vladi Private Islands isimli şirket satıyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Kuşadası Belediyesi kaçak yapılaşmaya izin vermiyor!

Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı İmar Kanunu’na aykırı hareket ettiği gerekçesiyle iptal edilen bir işletmeyi mühürledi. 

Demre'deki doğal sit alanına inşa edilen kaçak villa yıkılacak!

Antalya Demre'ye bağlı Kekova Koyu'ndaki birinci derece doğal sit sınırları içinde korunması gereken kültür varlığı olan, yapılaşmanın kesinlikle yasak olduğu Koyun Adası'nın karşısına inşa edilen kaçak villa, mühürlendi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, villanın yıkılacağını açıkladı...

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

İstanbul’un en gözde metruğu: Galatasaray Adası!

İmara aykırı yapılaşma nedeniyle yaklaşık iki sene evvel kaçak yapıların yıkıldığı "Su Ada" olarak da bilinen Galatasaray Adası enkaz halde. Adanın son hali havadan görüntülendi...

TİKA Sevakin Adası'nda 2. etap saha çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki tarihi Sevakin Adası'nın restorasyon amacı ile Türkiye'ye tahsisi kapsamında ikinci etap saha çalışmalarını tamamladı.

TİKA Sevakin Adası'ndaki ilk çalışmalarını tamamladı!

TİKA, Sudan'daki Sevakin Adası'nın restorasyon çalışmalarındaki ilk aşama saha tetkik çalışmalarını tamamladı.

TİKA, Sevakin Adası'nda çalışmalara başladı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın restore edilmesini istediği Sudan'daki tarihi Sevakin Adası'nda etüd çalışmalarına başladığını açıkladılar. 

Inishdooney Adası kaç lira Haberi

Inishdooney Adası kaç lira

Ada almak insanın gözünde büyüttüğü kadar büyük bir şey değil. Kuzey İrlanda açıklarındaki Inishdooney Adası 495 bin liraya satılıyor. Adanın yüz ölçümü 94 dönüm.


Doğayı sevenler bu adayı almak için sıraya girecek.


Daily Mail'in haberine göre; Adaya ulaşmak için düzenli olarak yapılan bir toplu taşıma sistemi yok. Helikopter veya özel tekne ile adaya...