29 / 04 / 2024

Inİstanbul fiyatlar

Inİstanbul fiyatlar

İnistanbul Topkapı projesi İstanbul Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçiriliyor. İşte İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları...

Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Inİstanbul Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Davutpaşa'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Inİstanbul satış fiyatları!

Inİstanbul satış fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 3 bin 565 konut ve 16 ticari ünitenin yer aldığı proje İş GYO ve Nef tarafından inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları!

Topkapı Inİstanbul daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Lansmanı 15 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Rezidans iletişim!

Inİstanbul Rezidans iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje İş GYO ve Nef imzası ile inşa ediliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da hayata geçirilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Inİstanbul fiyat listesi!

Inİstanbul fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje yarın satışa çıkacak.

Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanına sahip. Proje 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana geliyor. Peki Topkapı Inİstanbul ne zaman satışa çıkacak?

Inİstanbul daire fiyatları!

Inİstanbul daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Inİstanbul nerede?

Toplamda 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Evleri 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Peki Inİstanbul nerede?

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Inİstanbul Evleri fiyatları!

Inİstanbul Evleri fiyatları daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Teslimleri 2018 yılının 2. yarısında yapılacak olan proje İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor.

Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı. Peki Honda Civic'in yeni fiyatları ne kadar? İşte son dakika Honda Civic fiyatları...

Mini Clubman'in Eylül 2023 fiyatları şaşırttı! Clubman'e bu ay 1 lira bile zam gelmedi!

Geçtiğimiz aylarda peş peşe zam gelen Mini Clubman'in Eylül 2023 fiyatları, otomobil sahibi olmak isteyenleri şaşırttı. Peki Mini Clubman'in yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte Clubman Eylül 2023 fiyatları...

Mini Countryman’e bu ay 212 bin 277 TL zam geldi! Mini Countryman'in yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Mini Countryman’e bu ay 212 bin 277 TL zam geldi... Mini Countryman'in yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı... İşte Mini Countryman güncel fiyat listesi...

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi! İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları!

Mini Countryman’e tam 168 bin 558 TL zam geldi... Peki Mini Countryman'in güncel fiyatları ne kadar oldu? İşte Mini Countryman'in yeni fiyatları...

Mini Clubman'e gelen 182 bin 877 TL'lik zammı duyan inanamadı! Mini Clubman'in yeni fiyatları ne kadar? 

Mini Clubman'e gelen 182 bin 877 TL'lik zammı duyan inanamadı! Mini Clubman'in peş peşe yeni fiyatları ne kadar? İşte Mini Clubman Haziran 2023 fiyatları...

Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatlarına hemen bakın! Sandero Stepway zamlandı mı? 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de Nisan ayına özel 150 bin liraya 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altını olan zil takıp oynayacak! Resmen geri dönen Çin dopingi fiyatları daha da uçuracak!

Artık hemen her saat yeni rekorlar kıran altın yatırımcısını çok sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır kapalı olan Çin altın piyasasına yeniden geri dönüyor. Uzmanlar, bu haberin fiyatları çok daha yukarı taşıyacağına hemfikir!

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Yurt fiyatları yüzde 65 zamlandı! Bir odanın fiyatı 1700 TL'yi gördü! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Üniversite tercihleri, 5 Ağustos’a kadar sürüyor. Yurt ücretleri geçen seneye oranla yüzde 65 zamlandı. Türkiye genelinde öğrenciler için yurt fiyatları ortalama 2 bin TL’den başlıyor 15 bin TL’ye kadar yükseliyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ünlü analistten altın için kritik açıklama! Petrol fiyatları istikrar kazandığında, gram altın yükselişe geçecek!

Altın fiyatları 9 ayın en düşük seviyesinin gördü. Ünlü analist bunun üzerine çok kritik bir detayı açıkladı! Gram altının yeninden yükselmesi için petrol fiyatlarının istikrar kazanması gerek! Peki, gram altın ne zaman yükselecek? İşte ayrıntılar...

Opel Grandland'in yeni fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte düşük faiz fırsatlı Grandland fiyat listesi 30 Haziran 2022!

Yeni Opel Grandland'in güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki düşük faiz fırsatı sunulan Opel Grandland fiyatları ne kadar? İşte düşük faiz fırsatlı Grandland fiyat listesi 30 Haziran 2022...

İstanbul’da suya zam mı gelecek? Su fiyatları artacak mı? İSKİ'den suya flaş zam talebi

İSKİ, İstanbul’da kesintisiz hizmetin sürülmesi, yatırımların tamamlanması ve kentin ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlanması için su fiyatlarında düzenlemenin şart olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından, ‘’İstanbul’da suya zam mı gelecek?’’ sorusu gündem oldu.

Koz Mesa ev fiyatları 2018!

Koz Mesa ev fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda inşa edilen projede fiyatlar peşin ödemelerde fiyatlar 667 bin TL'ye düşüyor...

Inİstanbul fiyatlar Haberi

Inİstanbul fiyatlar


İnistanbul Topkapı projesi İstanbul Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor. İşte İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları...


İş GYO ve Nef Ortaklığı ile hayata geçirilen proje 80 bin metrekare arsa alanına sahip. Nef İnistanbul Topkapı'da Lokal, Gala, Hayat ve Konsept adlı dört etap mevcut.


İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları

İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları 458 bin TL'den başlıyor. 


İnistanbul Topkapı etap teslimleri

İnistanbul Topkapı projesinin Gala etabı bu yıl sonunda, Lokal etabı ise Nisan 2018'de tamamlanacak. İnistanbul Topkapı Hayat ve Konsept eapları Aralık 2018'de teslim edilecek.


İnistanbul Davutpaşa'da 31 Mart 2017 tarihine kadar vade farksız 60 ay, 0,45 vade ile 120 ay, 0,79 vade ile 240 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


Davutpaşa İnistanbul kampanyalı fiyat listesi:

50 metrekare 1+1’ler 458 bin TL,

82 metrekare 2+1’ler...