02 / 05 / 2024

Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: İnİstanbul

Inİstanbul Davutpaşa'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?



"Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projeden bahsedelim. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunan Inİstanbul Topkapı Evleri İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede 3 bin 565 dairenin yanı sıra 16 ticari ünite yer alıyor.


Inİstanbul Topkapı Residence'de teslimlerin 3 yıl sonra yapılması öngörülüyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Davutpaşa Inİstanbul'da futbol alanları, sinema, asansör, mescit, basketbol sahası, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları, güvenlik, kreş, fitness center gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği Inİstanbul Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Inİstanbul Nef İş GYO iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: www.hayatbeklemez.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön