01 / 05 / 2024

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala Evleri İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje E-5'e ve metrobüse 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?



"Topkapı  Inİstanbul Gala  fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 788 adet üniteden oluşuyor.


Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Gala Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 30 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlenen proje Yıldız Teknik Üniversitesi'nin karşısında bulunuyor.


İş GYO Inİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları arasında; kreş, sinema, oyun alanları, güvenlik, mescit, asansör, yüzme havuzu, kapalı otopark, basketbol sahası yer alıyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala Konutları E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika, TEM'e 7 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Topkapı Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?Aylık 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabilen 

Nef Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 24'lük kısım teslimde, kalan kısım ise banka kredisiyle ödeniyor. 


Inistanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön