04 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

Inİstanbul Gala'da yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 788 adet ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?



"Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor.


Topkapı  Inİstanbul Gala  daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 470 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.


Inİstanbul Gala Davutpaşa'da daireler bahçeli, teraslı ve balkonlu olarak ayrılıyor. Toplam 788 üniteden oluşan projede yüzde 1 peşinatta 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.


Inİstanbul Gala Evleri sosyal donatı alanları arasında; kapalı otopark, oyun alanları, güvenlik, sinema, yüzme havuzu, kreş, asansör, mescit ve basketbol sahası mevcut. 


İş GYO Inİstanbul Konutları konum olarak TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.


Inİstanbul Gala fiyatları ne kadar?

E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan Inİstanbul Gala Topkapı daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön