08 / 05 / 2024

İnistanbul Gala Rezidans Evleri

İnistanbul Gala Rezidans Evleri

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları daire seçenekleri ve konumuna göre değişiyor.

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri!

İnistanbul Gala Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala Rezidans projesi eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa ediliyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje konum bilgisine göre Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala Rezidans Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Lokasyon bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 788 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Inİstanbul Gala Rezidans teslimleri ne zaman?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans!

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık!

İş GYO Inİstanbul Gala Rezidans satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. TEM'e 7 kilometre yakınlıkta olan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

İnistanbul Gala Rezidans Evleri Haberi

İnistanbul Gala Rezidans Evleri

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen İnistanbul Gala Rezidans İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası ile hayata geçiriliyor. 


788 adet ünitesi bulunan İnistanbul Gala Rezidans Evleri 'nde 1+1'den 4+1 'e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede daire seçenekleri 48 ile 308 metrekare olarak dizayn edildi


 İş GYO İnistanbul Gala Konut fiyatları 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Projede daire fiyatları daire konu ve metrekarelerine göre değişiyor. 


Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği projede yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


İş GYO  Inİstanbul Gala  ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika yakın mesafede bulunuyor. 


İçerisinde mescit, yüzme...