29 / 04 / 2024

Inİstanbul iş gyo nef fiyatları

Inİstanbul iş gyo nef fiyatları

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Inİstanbul Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Inİstanbul nerede?

Toplamda 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Evleri 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Peki Inİstanbul nerede?

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

İstanbul'daki 4 metro hattı inşaatı için dış borçlanma teklifi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, 4 metro hattının inşaatı için dış borçlanma yetkisini gündeme aldı.

Kanal İstanbul'un inşaatı içi birçok firma sırada!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Panama ve Süveyş kanallarını hayata geçirenler de dâhil olacak şekilde birçok firmanın, Kanal İstanbul'un inşaatı için sıraya girdiğini belirtti.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Kanal İstanbul için geçiş garantisi verilecek mi?

Kanal İstanbul'la ilgilenen yatırımcı şirketlerin tamamı, hazine garantisi almadan finansman sorununu çözemeyeceklerini anladı. Şirketler, Hazine'den Kanal İstanbul için de geçiş garantisi talep ettiler. Peki bu garanti verilecek mi?

İBB metro inşaatları için dış borçlanma talebinde bulanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, devam eden metro inşaatları için 52 milyon euro dış borçlanma talebinde bulunacak.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum için Daikin'i seçti!

Deniz GYO, Bodrum merkezde inşa ettiği ‘Le Chic Bodrum’ projesinin iklimlendirmesi için Daikin’i tercih etti. Çevreci kriterler ile inşa edilen projede, 130 takım Daikin Altherma ve 147 adet Daikin VRV dış ünite kullanıldı.

Kartal'da inşaat işçisi 12’nci kattan düşerek öldü!

İstanbul'un Kartal ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi 12’nci kattan düşerek hayatını kaybetti. Genç inşaat işçisinin yakınları sinir krizi geçirdi.

Ebru Gündeş’in villası için mahkemeden bilirkişi kararı!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in İstanbul, Beykoz Kanlıca’da villasına ilişkin Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nden ‘bilirkişi’ kararını açıkladı. 

Inİstanbul iş gyo nef fiyatları Haberi

Inİstanbul iş gyo nef fiyatları

"Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Toplam 3 bin 565 daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı projede konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


İş GYO Inİstanbul 1. kısım 1116 bağımsız bölüm, 2. kısım 752 kısım bölüm, 3. kısım 815 bağımsız bölüm, 4. kısım 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. Projede teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


İnşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen Inİstanbul Davutpaşa'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. Proje Nef ve İş GYO ortaklığında hayata geçiriliyor.


Topkapı Inİstanbul'da asansör, fitness center, kreş, yüzme havuzu, sinema, kapalı otopark, mescit, güvenlik, oyun alanları, futbol alanları,  basketbol sahası gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.  


Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde...