05 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal ev seçenekleri

Inİstanbul Lokal ev seçenekleri

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Eşi istediği için dönen ev inşa etti!

Bosna Hersek’te yaşayan  Vojin Kusic isimli vatandaş,  eşi için dönen ev inşa etti. 

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

İngiltere'de bir baba kızları için ağaç ev inşa etti!

İngiltere'nin Watford kentinde yaşayan Joe Rackley isimli bir baba, kızları 3 yaşındaki Tabitha ve 3 aylık Rosa için ağaç ev inşa etti...

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Henry Onyekuru İstanbul'dan ev bakıyor!

Henry Onyekuru yeniden Galatasaray'a transfer oldu. Nijeryalı oyuncu için Monaco ile her konuda anlaşıldı. Onyekuru, kendisi için İstanbul'dan ev aramaya başladı.

Max Kruse için İstanbul'da 9 odalı ev tutuldu!

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı Alman forvet Max Kruse için İstanbul'da 7+2'lik ev tutuldu.

Fenerbahçe'nin yetkilileri yeni transferler için kiralık ev arıyor!

Fenerbahçe'de yetkililer yeni yapılan transferleri için kiralık ev arayışına girdi. Yeni transferlere büyük olasılıkla Acarkent'te ev kiralanacak ve böylece takım arkadaşlarıyla yakın olmaları sağlanacak.

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek!

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal ev seçenekleri Haberi

Inİstanbul Lokal ev seçenekleri

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa ediliyor. 17 bin 944 üzerinde hayata geçirilen Inİstanbul Lokal projesi Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor. 


Inİstanbul Lokal projesinin öncü firması

Proje İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor


Inİstanbul Lokal Topkapı ödemeleri

48 aya varan vade farksız ödemeler uygulanan projede ilk taksitler 2016 yılında yapılacak. Projede peşinatların 2+1 daireler 5 bin TL, 3+1'ler 7 bin 500 TL, 4+1 daireler için ise 10 bin TL olarak belirlendi.


Inİstanbul Lokal donatıları

Sinema, fitness center,  kapalı otopark, çocuk oyun alanları, futbol alanları, güvenlik, yürüyüş yolları, basketbol sahası, kreş, mescit, asansör ve yüzme havuzu gibi kullanım alanları yer alıyor.



Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları

Fiyatlar 439 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Inİstanbul Lokal ev seçenekleri

Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1...